Színházba illik kisbabával menni?
Figyelt kérdés
5 hónaposról van szó, nagyon nyugodt baba, nem adna ki hangot sem, ha pedig vlmi miatt mégis, nyilván elhagynám a termet.. a kérdés az h lehet/illik egyáltalán ekkora babával színházba menni?2022. febr. 27. 16:30
1/11 anonim válasza:
Én még életemben nem láttam ennyi idős babát a színházteremben. Talán azért nem mert elég esélytelen, hogy nem zavarja meg az előadást.
2/11 anonim válasza:
Eszembe nem jutna... dolgoztam szinhazban, egyszer egy not ugy kellett kiszedni a sorbol, mert nekiallt szoptatni eloadas alatt
3/11 anonim válasza:
Én nem engednélek be titeket... Te sem lehetsz ennyire önző. Biztosan nyugodt baba, de ha egy kis esélye is van, zavarni fog másokat, és téged is kellemetlen helyzetbe hoz.
4/11 anonim válasza:
Remélem, hogy be sem engednek.
5/11 anonim válasza:
Huhh. Eszembe nem jutna ilyesmi. Én meg moziba is csak 5 évesen vittem el először mesefilmre.
Nem a baba miatt nem, hanem több száz másik ember miatt nem tartom etikusnak.
6/11 anonim válasza:
Egy ilyen kisbaba immunrendszere még nagyon fejletlen. Némi túlzással már a ránézéstől is összeszedhet valami fertőzést, covid-járvány nélkül is.
7/11 anonim válasza:
Szerinted miért jó az a babának?
8/11 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy van alsó korhatát is megállapítva, pl régebben volt moziknál, hogy 4 éves kor alatt nem lehetett bevinni gyereket.
Ne vidd színházba a csecsemődet, kisgyereket is csak gyerekelőadásra.
9/11 anonim válasza:
Nem, mert bármilyen nyugodt is a baba, attól még bármikor felsírhat. A színészeket meg tilos megzavarni.
10/11 anonim válasza:
Ugye nem az "Istenek Alkonyára" akarod vinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!