Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Fiúk! Buliból hazafelé pisilés...

Fiúk! Buliból hazafelé pisilés? Miért?

Figyelt kérdés

Miért nem pisiltek a buli helyen, hogy kibírjátok hazáig?

Miért kell az utcán pisilni?

Nem féltek, hogy meglátnak titeket?

Hazafelé többször is pisiltek vagy elég egyszer.

Mielőtt bárki félre értené, nem erre gerjedek, csak én kibírom hazáig, ezért nem értem.

2022. febr. 12. 23:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Ez egy régi, közhasználatú kifejezés. Már száz évvel ezelőtt is így mondták."

Oké, elhiszem. Merrefelé?

2022. febr. 25. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha sört iszol akkor az vizhakto hatasu, ezert gyakrabban kell wcre menni.

Mikor fiatalabb voltam es jartunk buliba akkor indulas elott elmentunk wcre de volt amikor busszal mentunk haza es varni kellett. Jobb egy bokor mogott mint a buszon.

Viszont ha helyben volt hazibuli es gyalog mentem haza akkor kibirtam hazaig. Este amugy is egy lelek nincs az utcan, ki latna meg?

2022. febr. 25. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:

11

Észak-Alföld.

2022. febr. 25. 18:32
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
ja mert a lányok nem gugolnak le, ha úgy van?
2022. márc. 5. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Vannak, csak a hajléktalanok leköltöztek és telesz…ták. Ezért zárták be Nemzeti Múzeumnál lévőt is, amit most már a kerítésen belülről lehet csak megközelíteni.

Nincs vállalkozó ember, aki működtetné, takarítaná. Nem éri meg. Annak van villany, víz, tisztítószerek, wc papír, kézfertőtlenítő rezsije. Cca 200,-nál többet nem kérhet, viszont forgalma is alig.

2022. ápr. 18. 19:06
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó! Erre nem is vállalkozásként kell tekinteni. Hanem közszolgáltatásként. Japánban enni lehet a padlóról a nyilvános mosdókban és elég sok apróságra is figyelnek ezügyben. Ez akarás kérdése. De itt a pénzünk (ugyanis ez a mi pénzünk) másra megy el:)
2022. ápr. 18. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!