Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Vajon baj az egyszerű designe?

Tardis kérdése:

Vajon baj az egyszerű designe?

Figyelt kérdés

A Fórum címe: [link] Madu-kapu.com A kérdés ezzel kapcsolatban lenne.

Szerintetek ez az egyszerű designe okozhat felhasználó vesztést egy olyan oldalon, ahol főleg a Japán kultúra, zene, filmek, népszokások, nyelv stb.. tehát egy információs fórum, és megpróbálnak segíteni az embereknek is. Titeket elrettent egy hasznos oldaltól az, ha ilyen a kinézete?

2010. szept. 10. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem akit érdekli az adott téma, azt nem rettenti el. Engem pl. érdekel, szóval nekem így is tetszik. :D
2010. szept. 10. 17:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Hehe. Köszönöm. Ebben reménykedem amúgy, mert nagyon szép bannert csináltam ami folyamatosan változott, szép volt az oldal is különböző designe stb.. de ha csináltam rajta egy 3-4 órán át tartó módosítást, azt külön az összes designe-n meg kellett csinálnom ami kb egy napig tartott, nem beszélve arról, hogy lassú is volt az oldal tőle:)
2010. szept. 11. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egy oldalt nem a csilli-villi flash meg egyéb grafikák tesznek különlegessé. Jó, egy gyerekeknek szóló oldalnál például nem árt ha minden kis beszélő állatkának mozog a szája és tele van animált gif- el, meg mit tudom én, mivel, de ennél az oldalnál az egyszerű kinézet még előny is, mert nem terheli feleslegesen a felhasználók gépét (figyelembe kell venni, hogy van, aki nem csúcsszuper új géppel netezik), és ez az adatforgalmat is csökkenti.

Tehát szerintem egy olyan oldalnál, ahol az információ a lényeg, az egyszerűség a legjobb. Nézd meg pl. Wikipédiát. Annak is egyszerű a design- ja

2010. szept. 11. 16:28
 4/5 anonim válasza:
Az nem baj, ha egyszerű a dizájn, de a phpBB alap dizájnjáról azért elváltanék. Lehet csinálni vagy keresni valami sajátot és egyszerűt, valami tiszta japános színvilággal: fehér, fekete, piros, szürke pl.
2010. szept. 14. 03:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, sőt, ha nem 14 éves kislányok a célközönség, akkor még jobb is.
2010. okt. 5. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!