Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A dadogásodat hogy sikerült...

A dadogásodat hogy sikerült elfogadnod?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én is egy ilyen problémával küszködöm...és egyszerűen képtelen vagyok elfogadni magam.A válaszokat előre is köszönöm!
2010. szept. 6. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ismerősöm aki dadog. De nem mindig. Ez valahogy hangulatfüggő nála, én nem is értem hogy mért.
2010. szept. 6. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyerek és tini koromba volt nagyon feltűnő.

Aztán ahogy teltek az évek egyre javult a helyzet.Most már csak akkor jön elő ha izgatott vagyok.

Kicsi koromba nagyon zavart és sokat csúfoltak is miatta,és nagyon bántott.Aztán átfordult a véleményem és egyáltalán nem érdekel.Ha valaki sértően viselkedik velem arra rászólok és kész.Szerintem ha te elfogadod magad akkor más is elfog.Sőt!Észre sem veszik...Viszont ha látják,hogy zavar ők is hamarabb észre veszik és szóvá teszik...

2010. szept. 6. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem keresel egy logopédust? Felnőtt korban is jól javítható a beszédhiba.

Én 25 évig raccsoltam, de nem fogalalkoztam vele. Aztán mikor felvettek zeneművészeti szakközépbe, azzal a lendülettel el is küldtek logopédushoz. 1 év alatt teljesen rendbe hozott. Hülye voltam, hogy nem mentem korábban. :)

2010. szept. 6. 11:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat, régen jártam logoédushoz, de nem nagyon segített,aztán ahogy cseperedtem kezdett javulni a helyzet, aztán 4 éve egy trauma miatt ismét visszatért...utolsó megfogadom a tanácsodat és szakemberhez fogok fordulni.
2010. szept. 6. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
már elmúlt
2010. szept. 6. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Dadogóknak ajánlom: a Démoszthenész egyesület online fóruma:

[link]

2010. szept. 6. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!