Bunkóság, ha nem adok borravalót egy futárnak?
Ritkán szoktam csak borravalót adni, de akkor is max 200Ft-ot.
Egyszer megkértem a szüleimet, hogy vegyenek át nekem egy fizetős csomagot, mert nem leszek itthon. Hagytam pénzt náluk és a vételi díjt felfelé kerekítettem, szóval borravalónak hagytam 250Ft-ot.
Este anyám letámadott, hogy mekkora bunkó vagyok és többet nem fogja átvenni a csomagjaimat, mert leégetem őket.
Szüleim, főleg apám gyakran 500-1000Ft-okat (néha 2000Ft-ot is) szoktak adni. Amikor csenget egy futár, akk mindig mondják, hogy készítsek pénzt. Mindig kifejtem nekik, hogy a futárnak van munkája, amiért megkapja a fizetését, az a dolga, hogy házhoz hozza a csomagom. Nem mellékesen én is pénzből élek és most a Covid alatt nem tudom szórni a pénzt és én sem kapok borravalót, csak azért mert rendesen végzem a munkám.
Mindig azt mondják, hogy bunkó vagyok.
Mennyire szokás borravalót adni? Mennyit szoktatok adni?
Utolsó,csak a magadfajtából van kevesebb,sajnos.
A legtöbb folyton sír, holott fekete keresete van, a társadalmat károsítja. Nyekereg hogy jatt nélkül nem tud megélni.
Más is szar pénzt keres, mégse kap jattot.
Nálunk mondjuk más, mert itt az UberEatsnél, ha rendelek, mindig a kiszállítás után ugrik fel a jatt.
Ha elégedett voltam, adok. Ha nem, nem.
Ellenben itt nem várják el, van hogy adok cash-ben is, átvételkor. Pl amikor szakadó esőben kihozta extra gyorsan a bicajos futár a rendelést. Alig akarta elfogadni, mert nem jellemző a kp jatt.
Itt nem mernek bunkózni, mert panaszkodsz az Uner Eatsnek, és azonnal kivágják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!