Miért van az, hogy a Facebook Marketplacet ilyen primitív alakok használják?
Egyszer hirdettem ott valamit, és inkább el sem adtam ott, mert vagy teljesen analfabéta emberek írkálnak, vagy olyanok akik ránézésre épp most szabadultak a sittről, de általában mindkét tulajdonság jellemző az ott hirdető/eladó emberkékre :D
És hemzseg az egész az ilyenektől, bármikor ha felnézek az eladó cuccok közé, ilyesmi alakok hirdetnek ott nagy számban.
Miért van ez vajon szerintetek? Azért, mert a normális emberek, látva ezt, nem használják a Marketplacet, és csak ilyenek maradnak?
Vagy azért is lehet, mert ezek az emberek olyan buták hogy csak a facebookot ismerik és azonkívül nem tudják használni az internetet és azért hirdetnek itt?
Ez a rákfenéje azoknak az oldalaknak, ahol mindenki hirdethet, és nagyon max. a bizonyíthatóan kamus vagy sértő dolgokat cenzúrázzák. Én akkor voltam Facebookon eladós csoportokban, amikor a Marketplace még nem lett bevezetve, és kb. 3-4 hónap elég volt. Iszonyatosan elegem lett - eladóként, vásárlóként is voltam. Vásárlóként azt tapasztaltam, hogy sok eladó azt hiszi, érte van a vásárló, személyes átvételnél 4x változtatta meg előző nap az átvétel helyét, legutoljára hajnali 1kor, aztán mégsem oda ment, mert "jajci, nem tudnál 2 megállóval arrébb menni, mert most szólt a Juci barátnőm, hogy ő arrafele lesz majd", nem jelent meg a megbeszélt időpontban, telefonálásra nem reagált, aztán ő volt kiakadva, hogy "aznap rúgtak ki a suliból, a f...t érdekelte a megbeszélt üzlet, ez szerintem érthető". Volt aki 3 nap alatt 9x próbált meg rávenni arra, hogy mást is vegyek tőle, pedig leírtam, hogy nem. Helyesírás, nyelvhelyesség a béka feneke alatt.
Amit meg nem én vettem - az volt a jellemző, hogy drágábban árult cuccokat, mint maga a márka (pl. Catrice sminkpaletta, Rossmannban eredeti áron olcsóbb), és amikor vki megjegyezte, elküldte a halál f...ára; láthatóan agyonhasznált ruhára odaírja, hogy újszerű; kínais cuccra, hogy legutolsó olasz divat...
Amikor én voltam eladó, az volt nekem a legalja, amikor márkás, vadiúj 400 Ft-os felsőből, 100 Ft-os körömlakkból alkudozni akartak, mikor ki volt írva, hogy nem alkuképes az ár, meg amikor vki anyámat örömlánynak nevezte azért, mert kikötöttem, hogy csak személyesen vagyok hajlandó Bp-n átadni egy terméket... erre kitalálta, hogy én egy bunkó, beképzelt pesti k... vagyok, aki lenézi a vidékit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!