Miért van az hogy a nőknek melltartót kell viselni amiatt, hogy ne látszódjanak a melleik de a férfiaknak nem kell eltakarni a mellüket a strandon?
Szóval a kérdés az lenne, hogy miért kell a lányoknak bikinit hordani a strandon ha ők nem szeretnének? A férfi és a női mellbimbó között nem sok különbség van (szinte semmi). Akkor mégis miért? Hallottam pl olyan oldalról aki ez ellen tüntet instagramon. Nem tudom a nevét de tudom, hogy valami olyasmit csinál, hogy mellbimbókról rak ki képet és nem tudja megmondani senki h férfié vagy nőé a mellbimbó ezzel tüntetve a cenzúra ellen...
Miért nem elfogadott az hogy a nőknek is látszódjon a mellbimbójuk?
(Privátba is irhattok ha nem szeretnétek kiirni ide a véleményeteket)
Ez egy társadalmi beidegződés. A női mellek a férfiak számára erotikus töltettel bírnak, egyfajta nemi jellegzetesség, nem véletlenül, hogy egyeseknél szex közben is fontos szerephez jut.
Férfiként én azt mondom, hogy ebből a szempontból nem kellene megkülönböztetni a női és férfi melleket, ugyanakkor nehéz lenne elvonatkoztatni a dolgoktól.
De ez nem csak azért van mert intim résznek van titulálva? A tiltott gyümölcs minidg finomabb...
Nem tudom hányszor találkoztam mostanában azzal az idézettel, hogy "Ha még sokáig fogjuk a maszkot hordani akkor a gyerekeink azt fogják hinni, hogy az is egy intim testrész!"
Persze tudom ez csak poén de van egy pici valóság alapja.
Nem, nincsen.
Nyilván nem azt jelentené, hogy mostantól póló nélkül rohangálunk, mert a férfiak sem ezt teszik, hol vannak meztelen felsőtesttel? Strandon/szauna max.
A női termékenységet is szimbolizálja, egy feszes, telt mell látványa akarva akaratlan is azt a benyomást kelti a férfiban ösztön szinten, hogy vele "pároosdni" kell, mert jó alany az utódnemzés céljából. Ez tiszta biológia.
"Nem tudom hányszor találkoztam mostanában azzal az idézettel, hogy "Ha még sokáig fogjuk a maszkot hordani akkor a gyerekeink azt fogják hinni, hogy az is egy intim testrész!"
nemtom én nem sok ember talpát látom, de attól még nem gondolom úgy hogy az egy intim rész :D
A férfiak egy részének a női mell nagyon izgató. Számomra nem igazán, mást nézek meg a nőkön.
Bár szerintem a nők egy része is imádja a férfitestet, legalábbis strandokon ez jön le. De állítólag nem tudnak tőle felizgulni csak úgy
"De állítólag nem tudnak tőle felizgulni csak úgy"
fake news
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!