Hisztiroham. Van ilyen?
Én ma szerintem átestem egy ilyenen. Egész apró kis dolgon úgy felhúztam magam,, hogy az szinte már abszurd. Nem voltam képes lenyugodni még nagyon sokáig. Olyan voltam, mint egy kislány, aki nem kapja meg a nyalókát amit kinézett magának.
Teljesen megijedtem magamtól. Mással is előfordult már ilyesmi?
"Nőknél előfordul. Meg kisgyerekeknél, elmebetegeknél, megalomániásoknál is."
Meg férfiaknál is. Kifelejtetted.
Nekem volt már, kb. 2-3. Lehet azt mondani, hogy hisztis liba vagyok, de ez van. Mondjuk nem is ez volt a legnagyobb baj, hanem az, hogy a szüleim addig le sem szarták, hogy szarul neveltek, és nem kaptam tőlük elég elismerést (elég annyi, hogy amikor hazahoztam életem első 3asát 9.-ben, olyan patáliát csaptak, hogy mekkora egy lusta dög vagyok, csak mert addig egész végig gürcöltem, öcsémnek meg pl., aki le sem szarta a tanulást, annyit mondtak, nyuuuuugi, csak menj át az érettségin, az sem baj, ha 2es lesz... :S... és ez máig így megy, csak nem ennyire nyíltan), csak akkor gondolkodtak el egyáltalán ezen, amikor teljesen kifordultam magamból, és törtem-zúztam... (az is természetesen amiatt volt, hogy az egyik vizsgámra csak egy napot tanultam, mert már megcsömörlöttem a tanulástól, mert lassan 10 éve mást sem csináltam, és 2es lett).
És nem bántam meg. Így legalább kijött belőlem mindaz, ami ennyi idő alatt felgyülemlett belőlem.
Mondjuk ilyen "apróság miatt hisztizés" nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!