Miért írja az msn partnerem amikor elmegy a géptől hogy
"pill. " és utána órákig nem is jön vissza?
Figyelt kérdés
Az egyik msn partnerem mindig azt írja msn-be nekem beszélgetés után amikor elmegy a géptől vagy most már nem ér rá, hogy "pill". Emiatt én azt hinném gyorsan visszajön, csak egy kis időre elment a géptől vagy valami, de nem, ő ezután a "pill" szócska után képes órákig eltűnni msn-ről. Csak én értelmezem félre a "pill" jelentését vagy ez a gyerek a hülye? Mert én úgy értelmezem hogy a "pillanat" rövidítése aminek nem kéne olyan hosszú időnek lennie.
2010. aug. 14. 13:13
1/9 anonim válasza:
Én bizony megkérdezném a helyedben a partneremet:
"Kedves Nóri! Mikor elmész az MSN-től és az írod, hogy "pill", akkor miért csak jóval később jössz vissza? Becsapva ezzel engem, mert én ezt mindig úgy értelmezem, hogy azonnal visszajössz? De nem, mert te ennek ellenére képes vagy órákra eltűnni. Ezt nekem magyarázd meg!
2010. aug. 14. 13:21
2/9 anonim válasza:
Ez nálunk is így működik. Beírjuk, hogy pill, aztán majd visszatérünk, amikor visszatérünk. Akikkel msn-en beszélek, azokkal szinte napi kapcsolatban vagyok, senki nem sértődik meg, ha épp 2 órára eltűnök, utána úgyis ott leszek másik 4-5 órára.
2010. aug. 14. 13:24
3/9 anonim válasza:
egyértelmű
mert le akar rázni, aztán ez egy bevett szokás, mivel azt meg látod, ha letilt
2010. aug. 14. 13:31
4/9 anonim válasza:
Ezt én is gyakran írom, és két oka lehet.
- egyrészt valamilyen, előre még nem látható ideig tartó tevékenységet folytatok, ami elhúzódik, aztán talán el is felejtek visszamenni, vagy
- le akarom rázni az illetőt, mert nem akarok az idiótaságaival foglalkozni, viszont megbántani se akarom, hogy ezt megmondom.
Kézenfekvő tehát a pill-ogás :D
2010. aug. 14. 13:41
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, melyik településen laksz? hogy nem-e az vagy akiről beszélek, azért kérdezem.
2010. aug. 14. 13:43
6/9 anonim válasza:
Alapból a pill tényleg rövid időtartamra vonatkozik, de van, hogy közbejön valami, így nyilván tovább elmarad az illető. De sztem ez elég egyénfüggő, ki hogyan értelmezi ezt. Én ha ezt használom, igyekszem minél hamarabb visszajönni, ha meg tudom, hogy tovább fog tartani amit el kell közben intéznem, akkor simán elköszönök és kijelentkezem.
2010. aug. 14. 13:44
7/9 anonim válasza:
13:43 - most sokat fogok segíteni: Budapesten lakom :D
2010. aug. 14. 14:12
8/9 anonim válasza:
baaazd biztos h ő az XD
am nekem is van hogy elhuzodik dehát ezvan:D vagyja legkoptatni is jo:D
2010. aug. 14. 16:07
9/9 anonim válasza:
Ez amolyan megszokás lehet... sokaknál a pill azt jelenti, hogy majd vmikor visszajövök. Sztem is hülyeség, de ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!