A családon belüli meztelenkedés mennyire elterjedt nálatok? Simán sétálgattok zuhanyozás után meztelenül a házban, vagy mindig ügyeltek arra, hogy meztelenül a család ne lásson bennetek?
Illetve ki előtt meritek meztelenül is megmutatni magatokat a családotokon belül?
Korotokat és nemeteket is írjátok meg légyszíves! (Nem fogok priviket írni senkinek sem. Lány vagyok, nem fogok erre élvezkedni és nincsenek hátsó szándékaim a kérdéssel. Csupán kíváncsi vagyok. :))
Régen nálunk a szülői házban nem volt divat.
Én valamiért teljesen másképp lettem összerakva, imádom, ha látnak, szeretek pucéran lenni otthon, akár egyedül, akár pasival, akár ismerősökkel.
Persze tudom, kivel mit engedhetek meg...
Nálunk egyáltalán nincs ilyen, legfeljebb kisgyerekként látták úgy szülők, illetve ők se nagyon mutatkoztak úgy. Egyedül unokatesómmal volt, hogy láttuk egymást pucéron, bár ő meg most kezd szégyenlős lenni, engem nem zavart.
28f
Egyedül élek, szóval tökmindegy - úgyse lát senki, ha épp nincs kedvem azonnal magamra venni valamit.
28/F
Nekem volt egy barátnőm , még 19 - éves koromban , aki a szüleivel , nagy szüleivel s testvéreivel és azok barátjaival , barátnőivel élt együtt . Szép nagy volt a család ( 14 ) - fő .
Ott nem mondom , hogy totál meztelenül közlekedtek a többiek előtt , de akár egy szál bugyiban pl - simán . Volt barátnőm nővére egyszer egy rövid hálóingben ment ki a konyhába este , kaját keresni . Én ott voltam barátnőmmel és beszélgettünk . Majd a nővére , kinyitotta a konyhaszekrény ajtaját s lehajolt , hogy valamit ki vegyen az alsó polcról . A csípőjéig felcsúszott a hálóingje és kint volt az egész feneke , de egyáltalán nem zavartatta magát , csak nézett rám és mosolygott .
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!