Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szokás vagy rosszindulat ez?

Szokás vagy rosszindulat ez?

Figyelt kérdés
Amúgy régen 1940-1950-1960-1970-ben az asszonyok, öregasszonyok mért szapulták a férjüket folyton, akik ebbe is belehaltak (agyvérzés, magas vérnyomás stb.) Nem titkolom azért kérdem, mert a dédapám is így végezte. És félek, hogy én is így fogom, hogya családom megöl a hülye szapulásaival(ők azt allítják viccelnek). Lehet valami megoldás erre, hogy elkerüljem ezt a végzetet, hogy belehalok.
2010. aug. 12. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez még a jobbik eset. A felső-Tisza-vidéki asszonyok arzénnal mérgezik a férjüket. Én ilyen nagymamát kaptam ki, ezért nem ismertem a nagypapámat. A szapuláson próbálj túllépni.
2010. aug. 12. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
"Szapuld" vissza az asszonyt,aztán had bögjön... :D
2010. aug. 12. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
15 vagyok, hol van még feleségem, ugyan már. Bár néha a szüleim és a testvéreim kikészítenek. Nincs feleségem tizenöt éves koromban.
2010. aug. 12. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:

"Hadj már békén! és / vagy Utállak mint a sz*rt!"

Felkiáltás mennyire lenne hasznos?

2010. aug. 12. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Azert mert az akkori asszonyok nem voltak boldogok a hazassagukba. Minden rajuk harult. Gyerekneveles, fozes, mosas, takaritas. Nem beszelve a ferj teljes kiszolgalasa. Az akkori felesegek szolgakent voltak nezve, no, de, persze, az agyban is meg kellett allni a helyuket, mikor apjuk akarta. Abban az idoben, egy 50 eves no oregasszony volt. A ferjek elmentek dolgozni, hazajottek beultek a fotelba es szamukra vege volt a nap, big az asszonyok tovabb dolgoztak, keso estig. Altalaban a penzt is a ferfiak kezeltek. Ebben az idoben a ferfiak ugy gondoltak, hogy a kalapot felrakjak teli sz.rral, akkor is ok az urak a hazban. nem csoda hogy szidtak "urukat". Ferjek altalaban jo par evvel idosebb voltak mint az asszonyok, ezert haltak meg elobb, nem biztos hogy a szapulastol.
2010. aug. 13. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!