Biztonsági őrök miért ugrotok ha valaki hátizsákkal megy be az üzletbe vásárolni ?
Figyelt kérdés
Gyanús a hátizsákos hogyan lehet egy hátizsákba lopni hogyha az a hátamon van a kezemmel közben nézegettem az árut?2020. nov. 15. 17:03
11/15 anonim válasza:
Nem vette észre senki hogy eltörtem, magamtól szóltam és miután kifizettem szépen hátravitte a raktárba és ne vigyem haza.
12/15 anonim válasza:
Bocsánat, nem értem ezt az elejtéses dolgot: hogy lehet ilyen nagy méretű dolgokat kiejteni?...
13/15 anonim válasza:
12: szerinted mennyire nagy méretű egy körömlakk?
14/15 anonim válasza:
Főleg a 10-es válaszára gondoltam, de most, hogy magadra vetted:
Tényleg!!! Hogy az istenbe' lehet valaki olyan béna, hogy egy körömlakkot leejtsen?!
:DDD
15/15 anonim válasza:
10-es vagyok, tele volt a kosár, én úgy. Aki meg a tojást ejetette el, az csak simán béna volt, amikor vette le a polcról, hát így. Gondolom, a körömlakkot is hasonlóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!