Szerintetek mennyire van helye a meztelenkedésnek otthon,vagy családdal nyaraláson?
Családfüggő. A ternészetet nézve teljesen.
Viszont vannak akik mentálisan betegek, torzultak, és nekik lehet baj. Én előre meg szoktam kérdezni mindent. Teli szájjal beszélést is. Szerintem nem baj, van akinek nem tetszik.
Szerintem kamu kérdés. Akit nem így neveltek, az biztos nem fog így viselkedni, pláne nem apósjelölt előtt.
Mindettől függetlenül: a topless napozás Spanyolországban általános, Görögországban tilos. A németek simán átöltöznek a strandon különösebb rejtőzködés nélkül, a szaunát meg el se tudják képzelni fürdőruhában. Ugyanott a muzulmánok közül néhányan egész testet fedő fürdőruhában mennek strandolni (is). Melyik a normális? Hát a saját kultúrkörében mindegyik normális, pont ez a norma lényege: egy megállapodás a kultúrkörön belül.
A szégyenérzet nem természettől fogva alakul ki, hanem belenevelik az emberekbe.
Biztosíthatlak, hogy az emberi test látványa semmiféle mentálhigiénés problémát nem okoz.
Basszus, évmilliókon keresztül nem volt ezzel probléma!
Egészen a görögökig tökéletesen rendben volt minden.
A keresztények tolták el, de nagyon.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!