Miért akkora trend a korombeli fiatalok között az alkoholizálás bulikban? (17/F)
Egyszerűen minden tinédzser iszik bulikban, mert lesz az ember "nagyfiú" és akkor nem iszik az nem lesz az. Mintha ez egy ilyen megmérettetés, kihívás, lenne.
Egyszer egy barátommal elmentem egy házibuliba szilveszterkor és egyszerűen amikor megbeszéltük a dolgot akkor egyből azzal kezdte hogy azért fogok e inni valamit. Sok kortárasam egyenesen erőszakosan nyomja a post a kezembe és nem képes megérteni hogy nem akarok. Én border szociopata vagyok, szeretek különcködni hogy a különbségek által lehessek jobb vagy rosszabb, hogy versenyezhessek. Persze nyílván szükségem van nekem is az emberi kapcsolatokra és a zavaraimtől eltekintve miért nem lehet így elfogadni? Ez olyan hogy egyszerűen nem találsz olyan embert aki nem pizzázik szívesen és akkor arra kicsit furcsán nézel. Jó nyílván valószínű én is így tennék, de attól még soha nem mondanék olyat hogy hogyha nem pizzázol akkor nem is gyere el. Legjobb esetben elkönyvelném "kicsit furcsa, de jóarc a maga módján" srácnak.
Csatlakozom az előzőekhez, ez mindig is így volt! :-)
Az "én időmben" habár középiskolában is fogyott alkohol, 18-22 év között volt a csúcsa a korosztályombelieknek alkoholfogyasztásban, utána az értelmesebbek közt szép lassan lecsengett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!