Az egyik szomszédunkmindig turkál a ház kukájában mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 09:40
11/17 anonim válasza:
Szolj be a tanacsnak. Biztos valami pszijologias problema van nala.
12/17 anonim válasza:
Ha még más által használható szemetünk van - ruha, nyomtató, egyhetes magazinok, könyv,stb, kuka mellé szatyorban felakasztjuk, viheti bárki, de én már megkérdeztem volna szomszédod, mi a nyavalyát keres állandóan.
14/17 anonim válasza:
NE foglalkozz vele nem azért teszi ,hogy bosszantson hanem mert szegény és nem hiszem,hogy az érdekelné,hogy milyen gyógyszereket szedesz!
15/17 anonim válasza:
Viszont ha tényleg mindennapos a dolog és nagyon zavar beszéld meg vele.
16/17 A kérdező kommentje:
Ő vele nem lehet beszélni, mert nem az a fajta.
2010. aug. 22. 20:37
17/17 Irdatlan.Úr válasza:
Nálunk más a helyzet és rohadtul idegesít. Van egy nyanya a házban, aki önkéntes rendőrként próbálja rászoktatni az embereket, hogy keveset szemeteljenek, kiborogatja, kikutatja, ha van benne valami, amin név vagy cím van és befotózva körbeküldi a házban emailben, jelezve, hogy mondjuk tele volt borosüveggel xy szemete, és miért nem viszi vissza az üveget. Így a fél ház azt gondolja róla, hogy alkoholista. Vagy hogy miért nem szelektálja a papírt vagy nyomja össze a flakont, és közben ott a fotón mondjuk a véres tampon is. Ez szerintem biztosan sért valamilyen törvényt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!