Kit szoktatok a Facebook-on felköszönteni? Kiket illik? Milyen viszonyban álltok?
Figyelt kérdés
Illem, etikett2020. aug. 21. 22:47
1/9 anonim válasza:
Nagyon minimális embert köszönök fel, mert rájöttem: hót hü*g az egész köszöntősdi. Max. rokont, de nem mindet.
2/9 A kérdező kommentje:
Barátokat nem szoktatok?
2020. aug. 21. 23:02
3/9 anonim válasza:
2 Személyesen, és telefonon köszönti fel az ember a barátait.
4/9 MBbpg válasza:
Akik random ismerősök, vagy nagyon távoliak, azokat nem köszöntöm amúgy se, akik pedig rokonok, barátok, azokra vagy rendesen ráírok, vagy pl Nagyinak küldünk képeslapot (meg ugye ott a személyes lehetőség)
Tehát Face-n gyakorlatilag nem köszöntök senkit.
5/9 anonim válasza:
Én fészen soha senkit nem köszöntök fel.
6/9 anonim válasza:
2-3 embert üzenetben messengeren, de velük egyébként is rendszeresen beszélek.
7/9 anonim válasza:
Akikkel jóba vagyok, azokat lehetőség szerint személyesen, ha nem lehetséges, akkor messengeren, facebookon vagy instàn, ez attól függ melyiket használja az illető.
8/9 anonim válasza:
Úgy kb 2 embert a 300-valami ismerősömből.
9/9 anonim válasza:
Egy ideig nagyon sok embert felköszöntöttem akivel legalább beszéltem régebben valamennyit és nem csak "ismerősök" voltunk akik csak látásból ismerik egymást. Aztán így pár év elteltével amikor a többség egyszer sem volt képes viszonozni ezt a gesztust leálltam vele...
Azóta tényleg csak a közelebbi ismerősöknek,barátoknak,rokonoknak írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!