Illik vagy nem illik nyilvános helyen levenni(lelökni,kilépni)egy (női)cipőből? (Gyors étterem,étudvar,templom,házasságkötő terem,értekezlet)? Férfiaknak is illik?
Szituációk amikben láttam.
Pláza ételudvar,szép fiatal lány, tetszett ,azért ültem szembe vele,hogy tudjunk szemezni.Egyszer csak löki le a "balerinát" ,szép lábfeje volt szóval tetszett is, a dolog,kicsit megmozgatta a lábát majd vissza lépett bele. Másik asztalnál egy kevésbé szép lábú idősebb nő 10-15 percig ült úgy,hogy a lába cipőn.
Rokonom lagzija, templomban az előttünk lévő padban tompa puffanások. Az elégge magas sarkú és talpú cipők szertartás alatt "potyogtak" le.
Pasiként fura lenne levenni a cipőt-vagy csak nekem??
Hát szerintem bunkó proli dolog. Akkor minek veszik fel nőtársaim a cipőt, ha nem bírják? Magassarkúban is van ami kényelmes. Olyat kell felvenni, amiben kibírnak egy napot.
Az meg külön gáz lehetett, mikor az esküvő alatt potyogtak le a női cipők. Vicces és szánalmas egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!