Hogy szoktál köszönni nőknek a benzinkúton vagy bankba vagy a boltba?
Figyelt kérdés
Bevallom, én úgy, hogy " csókolom " 22 éves vagyok és a személyibe úgy van írva, hogy : férfi ( de persze kinézek vagy 15-17 évesnek így inkább maradnék a fiúnál ).
"Jó napot kívánok " szerintem úgy a férfiaknak szokás köszönni. Nemde ?
2020. júl. 10. 15:15
11/26 anonim válasza:
Nő vagyok, és egyáltalán nem szeretem, ha egy férfi csókolommal vagy kézcsókkal köszön. Kívánjon inkább jó napot.
12/26 anonim válasza:
11-nek. Férfi vagyok, és tökre lesz..m, hogy egy agyas szuka mit szeret, vagy mit nem. Egyet tehet, nem köszön vissza! Na, ki a bunkóbb ?
13/26 anonim válasza:
#12: 11. vagyok, és nem igazán értem, hogy mi a bajod. Nem bunkóztam le senkit, téged sem, te viszont alpári módon minősítettél engem. Ezek után megválaszolhatod a saját kérdésedet. Nem lesz nehéz.
14/26 A kérdező kommentje:
Ez a jó, amikor senkinek sem tudnék megfelelni, nem is érdekel. Marad a csókolom aztán max. megver.
2020. júl. 12. 23:13
15/26 anonim válasza:
Én 40+ ffi vagyok, ismeretlen nőknek mindig csókolom v kezi csókolom-ot köszönök. Ezt még soha senki nem kifogásolta.
Lehet, hogy páran karót nyeltnek tartanak kérdező, de én inkább ezt, minthogy bunkónak tartsanak.
16/26 anonim válasza:
Kérdező, olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek megfelelj. Ezt engedd el. Megverni pedig egy nő sem fog a csókolomért, legfeljebb nem örül neki. De ma már szinte az is öröm, ha egyáltalán köszön valaki, amikor bemegy valahová :)
17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm :).
Egyébként inteni illik? Gondolva itt, hogy a szomszéd néninek intek a kocsiból. Vagy intek= felnyújtom a kezem. Integetek= lóbálom a tenyerem. Valahogy így értve :D.
2020. júl. 13. 10:08
18/26 anonim válasza:
Szerintem integetni csak abban az esetben "illik", ha valamilyen oknál fogva szóban nem tudsz éppen köszönni. Az jó példa, amit írsz, hogy a kocsi/busz ablakán keresztül látjátok meg egymást. Vagy ha az utca túloldalán jön szembe a néni, akkor is jobb mosolyogva inteni, mint kiabálni.
19/26 anonim válasza:
Igen, illik inteni, bizonyos helyzetekben a köszönéssel egyenértékű.
20/26 anonim válasza:
Ahol illik formálisabban köszönni ott “Jónapot kívánok!”, máshol csak kedvesen egy “Jónapot!”-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!