Itt a gyakorin a választ megszoktátok köszönni?
Figyelt kérdés
Valahol látom ,hogy megköszönik a hasznos választ valahol nem.
Meg kell?
#Gyik,gyk,etikett,szokás,köszönet
2020. jún. 15. 17:31
1/11 anonim válasza:
Valaki megköszöni, valaki nem.
Én többszôr láttam, hogy megköszönik. Nem fontos, de jobb.
2/11 anonim válasza:
Nincs elvárva. Én mondjuk mindig megköszönöm.
4/11 anonim válasza:
Szerintem is kérdésfüggő. Ha sok véleményre vagyok kíváncsi, akkor nem köszönöm meg a válaszokat, de ha egy konkrét dologban világosítanak fel, akkor általában igen.
5/11 anonim válasza:
Megszokni nem szoktuk, megköszönni viszont illik.
6/11 anonim válasza:
5
Nem mondanám, hogy illik, ez egy anonim oldal, felesleges a köszönő válaszokkal telíteni a tárhelyet. Bőven elég a zöld pipa.
7/11 anonim válasza:
Illik megköszönni, és meg is szoktam, ha értelmes, segítö választ ad valaki, viszont a kötözködöknek érthetö módon nem.
9/11 anonim válasza:
"Bőven elég a zöld pipa."
Ha csak azt kapnának a jó válaszok, akkor tényleg elég lenne.
De jól esik mindenkinek, ha a kérdező legalább pár szót odabök. Látszik, hogy tényleg olvasta, és értékeli is.
10/11 anonim válasza:
Én mindig megköszönöm.
Bár szerintem interneten annyira nem szokás. Viszont a válaszadó biztosan értékeli a gesztust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!