Szerintetek is kínos a következő éttermi szituáció?
Még a karantén előtt volt egy randevúm, egy közepes étteremben vacsoráztunk. Mikor végeztünk, a fizetési szándékát úgy jelezte a férfi partnerem a pincérnek, hogy mikor a pincér elment az asztalunk mellett, megfogta annak ruhaujját és hogy úgy mondjam, gyengéden megrángatta...
Én szégyelltem magam .. :/
Az is eszembe jutott, hogy mikor bementünk az étterembe, engem előre engedett, pedig neki, ferfinek illett volna előre mennie.
Azóta nem találkoztunk, főleg a karantén miatt, telefonon tartjuk a kapcsolatot. De annyiszor eszembe jut ez a szitu és elbizonytalanodom, hogy sajnos egy tahó, nem lehet vele megjelenni.
Érdekes, mert amúgy jófej, intelligens pasinak tünt. De ezektöl a dolgaitól leblokkoltam.
Érdekes, mert amúgy jófej, intelligens pasinak tünt
Mikor, és miben? Ez az egy találkozásotok volt? Ha igen, akkor nincs összehasonlítási alapod. Ha amúgy volt kémia közöttetek, még ne add ki az útját. Majd miután elmúlt ez az őrület, menj el vele még étterembe, és figyeld meg mmit csinál.Lehet hogy cssak zavarban v olt.
Igen, kínos, hogyne, nem lehet vele megjelenni stb.
Hagyd ott szegény fiatalembert! Sztem kap értelmesebb nőt maga mellé, aki nem ilyen felszínes és lényegtelen apróságok alapján dönt. Pláne h ettől leblokkol. Hány éves vagy? 14?
Sok boldogságot kívánok -neki!
30+ évesek vagyunk mindketten. Ezért is gondolom, hogy alapvető viselkedési szabályokat illik már tudni ebben a korban. Nyilván nem IQ teszttel akarok indítani, de ha valakivel szégyenkeznem kell, akkor valószínűleg nem lenne egy jó kapcsolat.
Ja, tényleg ki is rúgom, majd keres magának mást, akit nem zavar, hogy az étteremben rángatja a pincert.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!