Kocsmai etikett, viselkedés, tanácskérés első alkalomra?
Nem iszok, nem cigizek stb, egyszerűen mert nem érzek rá késztetést. Nem is vagyok benne biztos, hogy kocsmát keresek csak ez ugrott be. A lényeg, hogy ki szeretném próbálni nem az ivás miatt hanem csak a hangulata miatt.
Nem tudom itthon mennyire vannak ilyenek, olyasmi kocsmát vagy helyet keresek mint ami az amerikai filmekben van vagy akár a valóságban is amerikában, ezek az országúti kocsmák vagy pihenőhelyek nem vagyok biztos benne melyik.
Röviden a kérdéseim:
Mennyire látszódna rajtam, hogy most vagyok elöszőr kocsmában? Mire figyeljek oda, hogyan szokás ott viselkedni, hogyan viselkednek az emberek, mennyire közvetlenek? Van e iváson kivül más amit ott tudsz csinálni? Illetve tudom ez hülye kérdés, de mivel utána azonnal indulnék is tovább autóval, így van e lehetőség alkoholmentes ital fogyasztására? És még valami, ezek éjszaka nyitva vannak, mármint éjfél után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!