Nagyon kínos, véletlenül úgy köszöntem el a telefonban egyetemi tanártól: "köszönöm, visszhall"?
Figyelt kérdés
Automatikusan mondtam a köszönöm után, és csak akkor realizáltam mikor már kimondtam, és ő a teljes alakkal köszönt el.
Olyan rosszul érzem most magam :(
2020. febr. 22. 16:44
1/7 anonim válasza:
Aludj rá egyet :) Aztán ha találkoztok, és úgy érzed, távolságtartóbb, mint eddig, elnézést kérsz.
2/7 anonim válasza:
Don't panic. Ez nem probléma :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:)
Nem ismerem személyesen, illetve egy jó ideig még nem is fogom, csak egyszeri hívás volt.
2020. febr. 22. 17:12
4/7 anonim válasza:
Nem túl illendő, de esélyes, hogy oda se figyelt már.
5/7 anonim válasza:
Én is szoktam Jónapottal köszönni, Jónapot kívánok helyett, főleg ha zavarban vagyok, de ezt ő is tudja ès nem fog problémát csinálni, mert vele is előfordult már biztosan, ha meg bunko ezután elnézést kérsz tőle, de szerintem nem fog evvel foglalkozni.
Akkor ennyi erővel lehetett volna "Nagyon szépen köszönöm, viszont hallásra, .inden jót...
De!Engem biztosan nem zavarna, mert tudom, gkgy megy ez. :) 😊
6/7 anonim válasza:
min megy most épp a fölösleges hiszti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!