Mennyi borravalót adsz a fodrásznak?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk 2990ft a vágás, mosással, mennyit adnál összesen?2020. febr. 7. 17:44
21/26 A kérdező kommentje:
A délinél mindig adnak számlát!
2020. febr. 8. 10:03
22/26 Nyakasparasztgazda válasza:
Semennyit nem adok mert letöltöm magamnak géppel...
Amúgy a 2990 re adnék 510ft jattot, ha elégedett vagyok...
23/26 Nyakasparasztgazda válasza:
Nem letöltöm, hanem letolom...
24/26 anonim válasza:
Hol kerül 3000-be a vàgàs-mosás-szàrìtàs?
Vidéken ahol lakom ezért az összes itteni fodrász egy 10-est simán elkér, van aki többet is.
Nekem hajtövet is kell szőkìteni és festeni is, 25ezret kérnek el érte mert színes a hajam, de a festéket azt nekem kell vinnem. :D Szóval még mindig fodrászt keresek mert ennyit nem vagyok hajlandó kifizetni. Aki tud egy szuper fodrászt Pest megyében illetve Budapesten az ne tartsa magában.
Az előző fodrászomnàl 8-10ezret fizettem, de ő nagyon szépen rendbe is tette a hajam, az előtte lévők tönkre tették sajnos. Neki mindig adtam borra valót, kb 500-1000forintot.
25/26 A kérdező kommentje:
A déli pályaudvarnàl, a csak hajvágó szalon, bejelentkezés sem szükséges!
2020. febr. 9. 09:56
26/26 anonim válasza:
#24 fodrászom 5000ért dajerolja a hátközépig érő hajamat vidéken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!