Miért van mikor megölelünk valakit, akkor "megveregetjük" a hátát? Így köszönjük meg vagy mi?
Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 17:19
1/9 anonim válasza:
Én nem veregetem meg a hátát...
Fiú vagy?
Sztem a lányok nem szokták...én biztos nem...
2/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:)
2008. nov. 17. 19:21
3/9 anonim válasza:
Én is lány vagyok, és én sem veregettem meg még soha. Élőben még nem is láttam ilyet, csak filmekben.
Szerintem vigasztalás, vagy elismerés jele lehet.
4/9 anonim válasza:
Én lány vagyok és rajta kaptam már magam, hogy ölelés közben megveregettem az illető hátát... aztán rájöttem, hogy ez legtöbb esetben olyan "engedj már el" vagy "elééég" védekezői mehanizmus... Ugyanis ha valakinek megveregeted a hátát akkor észbekap és rövidesen elenged x))))
5/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat:)
2008. dec. 9. 20:16
6/9 anonim válasza:
arra nem is gondoltatok hogy ez is a szeretet jele? így is kifejezzük a szeretetünket másik ember felé.. szerintem ez is megoldás lehet:)
7/9 A kérdező kommentje:
köszííí^^
2008. dec. 29. 11:10
8/9 anonim válasza:
De jó, hogy más is gondolkozik ezen. Mostanában vettem észre, hogy megveregetem a....:) A pasi nem csinálta még...Érdekes.
9/9 anonim válasza:
Olvastam, hogy van aki védekező mechanizmusnak tekinti, azonban én a második hozzászólóval értenék egyet, aki szerint a vigasztalás vagy az elismerés jele. Én is lány vagyok, de mindeddig egyetlen egy férfinak veregettem meg a hátát.
A sztori hosszú, de előző este majdnem megerőszakolt, és másnap megint találkoznom kellett vele. Sírva jött oda hozzám bocsánatot kérni, mert nem emlékezett semmire, annyi alkoholt ivott. Aznap délután ő is sírt és én is. Egymást vigasztaltuk, és igen… aznap megveregettem a hátát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!