Loca Pantera azért nem jutott tovább, mert nem kerázta ki magát eléggé?
1 Nem öltözik úgy fel mint egy utcanő
2 Fehérítő
3 Nem lép fel, de tényleg fenn vannak a YouTubeon a számai, kersd meg, nagyon rémes
A legnagyobb baj az hogy egyáltalán nem tud énekelni.
Ráadásul egy buta , közönséges , trágás némber.
Nem... 1 borzasztó a hangja
2 a Bogival akkor sem beszélhetett volna így ha nem tudja ki ő..
3 kB 2 hete láttam a nő az utcanő... Múltkor szállt be a kocsiba a papas nyújtotta a pénzt és sz0pta is..
A FELHÁBORÍTÓ AZ AHOGYAN a Bogival beszélt... Ennyi
Komolyan? :D Ez durva! Fehérváron láttad? Azon belül merrefelé?
Nagyon elhiszi, hogy “kis finom erotikus” és hogy fantasztikus előadó.
Az a gáz, hogy neki a dekoratív külső a gigantikus kínai műszempillában és a r*bandos, semmit nem takaró ruhadarabokban ki is merül.
Persze, ha színpadra áll valaki, én sem vagyok a prűd apácakosztümök híve, de azt a külsőt, amit ő dekoratívnak nevezett, mindennek lehet hívni, csak ízlésemnek nem.
+ “Csak két hónapig jártam énektanárhoz” - Na, ez a másik. Ennyiben kimerül a zenei tanulmánya, mégis “előadóművésznek, zenésznek, zeneértőnek” címkézi fel magát. Még csak azt sem tudja, mi az a reggaeton. Mert az ő gagyi, vidéki bordélyok előadói stílusa elég távol állt pl. Daddy Yankee-től, Luis Fonsitól, J Balvintól, vagy INNA új számaitól. 2 éve érettségiztem matematikából, akkor már professzor vagyok benne. 😂
Mert a minőségi ének- és zenetanulás messze nem két hónapban merül ki. A minőségi hangképzés (amiben neki elég komoly gondjai vannak egyébként) meg pláne.
"Azért nem jutott tovább, mert nagyon erkölcstelenül viselkedett."
Nem azért, az belefér ezekbe a "tehetségkutató" műsorokba, hanem mert még nálam is rosszabb hangja volt, pedig az művészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!