Újra itt az október vége. Szülők, hogyan álltok a halloweenhez? Mit szeretnének a gyerekeitek?
Ha gyerek akar ilyet, és van rá lehetősége, váll rántva támogatod?
Nem örülsz neki, de nem is tiltod?
Nagyon nem tetszik és tiltod is ettől a gyereket?
A fentiek csak példák, nem a teljes "választék". :)
Bocsi, hogy gyerekként válaszolok, de pontosan tudom, mit válaszolnának a szüleim, így válaszolok helyettük.
Ők is szeretik a Halloween-t, így családosan is ünnepeljük.
Tököt faragunk, nézünk valami hangulatos filmet. Aztán este én táborozni megyek, de édesapám elhintette, hogy elviszi a húgomat cukorkát kéregetni, a környékünkön szerveznek ilyet.
18/L
Mi nem tartjuk.
Nálunk Mindenszentek és Halottak napja van.
Mi megtartjuk és nagyon szeretjük!
Veszek tököt, melyet kifaragunk, gyertyát teszünk bele.
Lesz némi édesség és sütemény is.
Éltünk pár évet külföldön, egyszer mentem a gyerekeimmel cukrot gyűjteni, nagyon jó élmény, ennek ellenére nem terveztük, hogy itthon is folytatjuk. Viszont a lányom egy osztálytársanak a szülei idénre szerveztek cukoŕgyűjtő túrát, hívták őt is, úgyhogy becsatlakozik.
De ez a "csokit vagy csalunk" szöveg szerintem szörnyű. Akkor már inkább "cuki vagy ciki"', ahogy annak idején a South Parkban mondták. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!