Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent az 'asl' rövidítés?

Mit jelent az 'asl' rövidítés?

Figyelt kérdés
Chatelek az omegle.com oldalon és folyamatosan ezt nyomatják, de fogalmam sincs mit jelent :S Kérem világosítson már fel valaki! Hálás köszönet :D
2010. júl. 7. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Age, sex, live

kor, nem, és hogy hol laksz.

2010. júl. 7. 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Húú, köszi. Hát hamar lezavarják a bevezető köröket az tuti..
2010. júl. 7. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Age, sex, location.

Kor, nem, hol laksz. Igen, tudom, hogy ezt írta az előző is. Szinte.

Én is szoktam omeglézni, ott kérdeztem meg én is. Tényleg, miért nem kérdezted meg attól, aki írta? Ha már ott chatelsz ennyit csak meg tudsz kérdezni nem? (Nem kötekedésből, félre nem értsd. :D )

18/L

2010. júl. 7. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál! :) Hát igen, próbálkoztam vele..de egyből kiléptek, lekoptattak, amikor látták, hogy értetlenkedem.

Úgy látom a nagy része eléggé türelmetlen népség. Meg ez a folytonos horny/hot téma is kikészít már... :D De hát mit vár az ember végülis.

Vannak jó arcok is, akikkel tényleg lehet társalogni meg fejleszteni, gyakorolni az angoltudást. Persze, ha te is szoktál nyomulni az oldalon akkor nem kell bemutatnom :D

2010. júl. 7. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
90%

Jaj most veszem csak észre mit írtam: *félre ne értsd

Na igen, oda jár az összes beteg ember. XD

Volt már olyan akivel nagyon jól elbeszélgettem.

Van, hogy belemegyek a játékba (na nem durván) a végén jól leoltom és kinyomom. :)

Egyébként jó szórakozást és angol tanulgatást. ;)

18/L

2010. júl. 7. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!