Olaszországban iskola nélkül, milyen munkalehetőség van?
Tehát aki beszéli a nyelvet, csak nincs iskolája( mert az csak itthoni, és máshol nem fogadják el).
Az milyen munkát végezhet?
Nyelv nélkül mosogató, konyhai kisegítő stb... stb... Ezekez mondja mindenki, de aki beszéli a nyelvet azzal mi a helyzet?
Milyen iskola az, amit nem fogadnak el egy másik EU-s országban? Megírnád, hogy mihez értesz?
Enélkül nem lehet érdemben válaszolni a kérdésedre.
Érettségim van, mivel gimibe jártam.
Raktárban dolgoztam eddig a suli mellett, OKJ-m, szakképzettségem nincs semmiből.
De a nyelvet beszélem, és úgy hallottam, hogy az nagyon fontos ott.
Az én érettségimet szó nélkül elfogadták, és a magyat-latin diplomámat is. A harmadik egyetemi szintet már ott végeztem el, ahol most élek, és az közel van Olaszországhoz.
Buona fortuna!
Ennek örülök, de akkor milyen munkát kaphatok így (hogy mostmár kiderült, hogy mégis elfogadják az érettségimet) ?
Érettségi + olasz nyelvtudás ?
Mik jöhetnek szóba ?
Milyen szinten beszéled az olaszt?
Olaszországnál sokkal jobb helyek vannak munkavállalás szempontjából, legyen szó diplomás, vagy kék galléros munkavállalásról.
Vagy az ország szeretete miatt mennél oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!