Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Van itt valaki aki kiválóan...

Van itt valaki aki kiválóan tud angolul?

Figyelt kérdés
"Én is sokszor vétkeztem,de mindent lát a jó isten" ezt a szöveget letudná nekem valaki tökéletesen angolra fordítani? Fel szeretném ezt magamra varratni és azért kéne hogy ne legyen benne hiba! Mielőtt valaki belekötne elmondom hogy én németet tanultam és nem angolt!!
2019. máj. 7. 19:47
 1/6 anonim válasza:
54%
I have sinned a lot too, but God sees everything.
2019. máj. 9. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:

a jó isten = the good god

a Jóisten = God

2019. máj. 9. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
I've also sinned a lot, but the good god can see everything.
2019. máj. 9. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Hogy fogod eldönteni, hogy melyik fordítás tökéletes, ha nem is tudsz angolul? Ha mástól fogod megkérdezni, hogy melyik tökéletes - nyilván olyan valakitől, akiben meg is bízol, meg angolul is tökéletesen tud -, akkor miért nem eleve őt kérdezed?

És ha magyarul se tökéletesen írtad le, akkor mi van? Akkor az lesz a "tökéletes" fordítás, amelyik ugyanolyan hibát tartalmaz, mint a magyar eredeti? Szóval direkt írtad úgy, hogy jó isten, vagy nem?

2019. máj. 9. 22:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Direkt írtam ugy és majd a tetoválómmal kijavítjuk tökéletesre ha van benne hiba! Amugy miért kell mindenbe belekötni? Ha tudsz segíteni akkor ird le és köszönöm hogy segítettél! Ha meg nem tudsz akkor menj tovább!!!
2019. máj. 10. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
"Ha mástól fogod megkérdezni, hogy melyik tökéletes - nyilván olyan valakitől, akiben meg is bízol, meg angolul is tökéletesen tud -, akkor miért nem eleve őt kérdezed?"
2019. máj. 11. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!