Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi a különbség a shift leader...

Mi a különbség a shift leader és a shift manager között?

Figyelt kérdés
2019. márc. 29. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
a második szó
2019. márc. 29. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
A shift leader reszt vesz a shiften, o vezeti a csoportot. A manager meg kitalalja a shifteket, mikor lesz, ki vezeto, stb.
2019. márc. 29. 22:33
 3/11 anonim válasza:
59%
Az előbbinek van valami haszna
2019. márc. 29. 23:31
 4/11 anonim ***** válasza:
31%

"Az előbbinek van valami haszna"

???

2019. márc. 30. 00:47
 5/11 A kérdező kommentje:

"reszt vesz a shiften"

ezalatt mit értesz?

"kitalalja a shifteket, mikor lesz, ki vezeto"

Ebből úgy tűnik, hogy a shift szó jelentését nem ismered. Mit kell egy műszakon kitalálni? Mikor lesz? A délelőttös műszak délelőtt, a délutános éjszaka. Ha a pontos kezdés időpontját módosítanák, az minimum plantmanager feladat.

Linkedinen látom, hogy van aki (diplomas) műszakvezetői beosztást shiftmanager szóval ír le.

2019. márc. 30. 07:11
 6/11 anonim ***** válasza:
2019. márc. 30. 10:51
 7/11 anonim ***** válasza:
A gyárban ahol voltam 4 shift leader volt, most bevezetik a shift managert, ő lesz az 5. "műszakvezető", az ő feladata lesz felügyelni, hogy a termelés hibátlanul menjen, összehasonlítani a műszakokat, vezetőket, szúrópróbaszerűen látogatást tenni az üzembe különböző műszakokban, egyebek.
2019. márc. 30. 12:19
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

"Ebből úgy tűnik, hogy a shift szó jelentését nem ismered."

Szerintem ő ismeri, inkább te nem ismered.

A shift ideje fix, ebben igazad van, de sokminden más változhat. Miből mennyit termeljenek a dolgozók, hány ember, hová és hogyan legyen beosztva, mit dolgozzanak, melyik gépek lesznek mettől meddig beindítva, satöbbi. Ez ugye függ a megrendelésektől, az alapanyag-készlettől, a késztermék-készlettől, miből mennyit kell majd előre termelni, felhalmozni (pl. ünnepek előtt), meg ilyesmik.

2019. márc. 30. 15:11
 9/11 anonim ***** válasza:
A shift leader a műszakvezető, aki felügyeli, hogy a shift manager (műszakmenedzselő) által összeállított ütemterv gördülékenyen menjen, és műszak végére minden kész legyen, amit a shift manager arra a műszakra tervezett. Kábé így lehetne egy mondatba összefoglalni.
2019. márc. 30. 15:13
 10/11 A kérdező kommentje:

"Szerintem ő ismeri, inkább te nem ismered."

Szerintem meg teljesen fogalmatlan vagy.

Shift = műszak

"reszt vesz a shiften" = részt vesz a műszakon?

"kitalalja a shifteket" = kitalálja a műszakokat? (egyébként azokat nem kell kitalálni, csak megszervezni)

Szép, hogy ki akarsz oktatni hogy működik egy műszak, de 18 év műszakvezetési múlt után erre nem tartok igényt!

Shift manager/frontline manager beosztásban dolgoztam, de nem tartozott alám több shift leader. Sőt, olyan pozíció nem is volt a cégnél. Minden műszak külön shift managert kapott.

Eddig azt tapasztaltam termelési területen, hogy magyarul nem különítik el a két feladatkört, így kíváncsi voltam hol a határ

2019. márc. 30. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!