Mi a különbség a shift leader és a shift manager között?
"Az előbbinek van valami haszna"
???
"reszt vesz a shiften"
ezalatt mit értesz?
"kitalalja a shifteket, mikor lesz, ki vezeto"
Ebből úgy tűnik, hogy a shift szó jelentését nem ismered. Mit kell egy műszakon kitalálni? Mikor lesz? A délelőttös műszak délelőtt, a délutános éjszaka. Ha a pontos kezdés időpontját módosítanák, az minimum plantmanager feladat.
Linkedinen látom, hogy van aki (diplomas) műszakvezetői beosztást shiftmanager szóval ír le.
"Ebből úgy tűnik, hogy a shift szó jelentését nem ismered."
Szerintem ő ismeri, inkább te nem ismered.
A shift ideje fix, ebben igazad van, de sokminden más változhat. Miből mennyit termeljenek a dolgozók, hány ember, hová és hogyan legyen beosztva, mit dolgozzanak, melyik gépek lesznek mettől meddig beindítva, satöbbi. Ez ugye függ a megrendelésektől, az alapanyag-készlettől, a késztermék-készlettől, miből mennyit kell majd előre termelni, felhalmozni (pl. ünnepek előtt), meg ilyesmik.
"Szerintem ő ismeri, inkább te nem ismered."
Szerintem meg teljesen fogalmatlan vagy.
Shift = műszak
"reszt vesz a shiften" = részt vesz a műszakon?
"kitalalja a shifteket" = kitalálja a műszakokat? (egyébként azokat nem kell kitalálni, csak megszervezni)
Szép, hogy ki akarsz oktatni hogy működik egy műszak, de 18 év műszakvezetési múlt után erre nem tartok igényt!
Shift manager/frontline manager beosztásban dolgoztam, de nem tartozott alám több shift leader. Sőt, olyan pozíció nem is volt a cégnél. Minden műszak külön shift managert kapott.
Eddig azt tapasztaltam termelési területen, hogy magyarul nem különítik el a két feladatkört, így kíváncsi voltam hol a határ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!