Szerintetek melyik a "legmagyarabb" mondat?
Figyelt kérdés
Én erre tippelnék: "Megoldjuk okosba.".2018. aug. 29. 09:18
2/6 anonim válasza:
"Nekem olyan rossz, hogy depis vagyok, öngyi leszek, de ráér."
" Feltettem a fészbukra egy fotót a kocsonyáról!"
4/6 anonim válasza:
Jegyeket, bérleteket! :D
Vagy mikor 2 órával nyitás előtt érkezel ügyet intézni, tök üres az egész hivatal, húzol egy sorszámot amin ez áll:
"Az ön előtt várakozók száma 3254 fő, kérjük várjon ameddig ügyintézőink fogadni tudják, ami akármikor megtörténhet, ezért ne hagyja el a helyiséget, hanem várjon türelemmel ha kell holnaputánig, az ön után érkezők előbb is sorrakerülhetnek, a behívás nem érkezési sorrendben történik, sorszám nélkül nem áll módunkban fogadni senkit, a renszerünk meghibásodásáról nem fogjuk tájékoztatni semmikorsem, köszönjük!"
5/6 anonim válasza:
"A migráncsok nem dolgoznak és elveszik a munkát!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!