Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tudtok bármi infót a Lengyel...

Z$almalé kérdése:

Tudtok bármi infót a Lengyel nyelvtanulással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
El szeretném kezdeni tanulni mivel a jelenlegi legjobb barátom Lengyel származású és amikor először meghallottam lengyelül beszélni rájöttem hogy ez a nyelv engem baromira érdekel. Tud valaki valami jó online tanárt vagy valami jó alkalmazást amivel érdemes lenne elkezdeni?

2018. aug. 4. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Duolingo is jó lehet, bár főleg a szókincset lehet vele bővíteni.
2018. aug. 4. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Facebookos csoportokban érdeklődj, de készülj fel rá, hogy egy elképesztően nehéz nyelvről van szó!
2018. aug. 4. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: esetleg nyelviskola nem jöhet számításba? Tanulhatsz ott is, vagy egyetemeken is vannak lengyel órák, esetleg lengyel szak... ezeknek is utána nézhetsz és érdeklődhetsz az adott tanároknál hogy adnak-e órát, akár online. Mégha nem is ismered őket, neten tudsz róluk olvasni ki mit tanít, a diákoknak mennyire voltak hasznosak az órák meg mennyi tapasztalatuk van.
2018. aug. 4. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Közben utánanéztem, találtam pár dolgot ami hasznosnak néz ki.

[link]

[link]

Én nem használtam de ezek elég logikus felépítésűnek tűnnek.

2018. aug. 4. 23:04
 5/9 buszter ***** válasza:
Lengyelországban élek. Van jo anyagom de az csak konyv. Egy egyetemi tanar irta nekem Emailben át tudom küldeni. Irj mailt privátban ha érdekel
2018. aug. 5. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Egy időben engem is foglalkoztatott. A nyelvtana nagyon bonyolult, és hiába tudod elméletben, hogyan kell kiejteni egy szót, ahhoz lengyelnek kell születned, hogy ki is tudd ejteni. De azért ez ne tántorítson el, hajrá!
2018. aug. 5. 15:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi minden válaszolónak, de mivel még általánosba járok egyetemek meg ilyesmik szerintem kizárva.. szüleimmel sokat beszéltem erről, azt mondták lehet szereznek egy magántanárt. Köszönöm mindenkinek aki segiteni próbált :D <3
2018. aug. 14. 18:01
 8/9 nyuszi9908 válasza:
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy még volt a menszim július 12 en, de egy barna foltal kezdődött és 3 napig tartott. És utánna el is múlt, és most 12 en sem jött meg, hanem 29 én meg jött de csak kb 10 percig tartott és azóta sincs semmi. A hasam alja kicsit fáj és a melleim is érzékenyek, fel vagyok puffadva, a fej fáj, hányingerem van néha hányok is. Csináltam tesztet kb 3 nappal ezelőtt délután de az negatív lett. Szerintetek mi lehet? Köszönöm :)
2018. szept. 1. 18:06
 9/9 A kérdező kommentje:
nyuszi9908 ezt miért az én kérdésem alá kellett kiírni?
2018. szept. 4. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!