Z$almalé kérdése:
Tudtok bármi infót a Lengyel nyelvtanulással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
El szeretném kezdeni tanulni mivel a jelenlegi legjobb barátom Lengyel származású és amikor először meghallottam lengyelül beszélni rájöttem hogy ez a nyelv engem baromira érdekel. Tud valaki valami jó online tanárt vagy valami jó alkalmazást amivel érdemes lenne elkezdeni?2018. aug. 4. 14:00
1/9 anonim válasza:
Duolingo is jó lehet, bár főleg a szókincset lehet vele bővíteni.
2/9 anonim válasza:
Facebookos csoportokban érdeklődj, de készülj fel rá, hogy egy elképesztően nehéz nyelvről van szó!
3/9 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: esetleg nyelviskola nem jöhet számításba? Tanulhatsz ott is, vagy egyetemeken is vannak lengyel órák, esetleg lengyel szak... ezeknek is utána nézhetsz és érdeklődhetsz az adott tanároknál hogy adnak-e órát, akár online. Mégha nem is ismered őket, neten tudsz róluk olvasni ki mit tanít, a diákoknak mennyire voltak hasznosak az órák meg mennyi tapasztalatuk van.
4/9 anonim válasza:
5/9 buszter válasza:
Lengyelországban élek. Van jo anyagom de az csak konyv. Egy egyetemi tanar irta nekem Emailben át tudom küldeni. Irj mailt privátban ha érdekel
6/9 anonim válasza:
Egy időben engem is foglalkoztatott. A nyelvtana nagyon bonyolult, és hiába tudod elméletben, hogyan kell kiejteni egy szót, ahhoz lengyelnek kell születned, hogy ki is tudd ejteni. De azért ez ne tántorítson el, hajrá!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi minden válaszolónak, de mivel még általánosba járok egyetemek meg ilyesmik szerintem kizárva.. szüleimmel sokat beszéltem erről, azt mondták lehet szereznek egy magántanárt. Köszönöm mindenkinek aki segiteni próbált :D <3
2018. aug. 14. 18:01
8/9 nyuszi9908 válasza:
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy még volt a menszim július 12 en, de egy barna foltal kezdődött és 3 napig tartott. És utánna el is múlt, és most 12 en sem jött meg, hanem 29 én meg jött de csak kb 10 percig tartott és azóta sincs semmi. A hasam alja kicsit fáj és a melleim is érzékenyek, fel vagyok puffadva, a fej fáj, hányingerem van néha hányok is. Csináltam tesztet kb 3 nappal ezelőtt délután de az negatív lett. Szerintetek mi lehet? Köszönöm :)
9/9 A kérdező kommentje:
nyuszi9908 ezt miért az én kérdésem alá kellett kiírni?
2018. szept. 4. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!