Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » "Ma kezdődik életed hátralevő...

"Ma kezdődik életed hátralevő része" - mit jelent?

Figyelt kérdés

Baljós jelentése van vagy csak én értelmezem negatívan?

Szerintetek mit jelent ez az idézet?

Esetleg azt (is) jelentheti, hogy valami változás áll(t) be az életedbe és ez végigkíséri a jövődet?

Köszi!

2018. márc. 2. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Itt azért nem kell annyira mögöttes jelentést keresni. Ha ismered az összes szó jelentését, akkor nem tudom, mit nem értesz.

Egyébként legtöbbször ösztönző szándékkal szokták ezt mondani, azt jelenti, kelj fel, és kezdj el élni, merj változtatni, és úgy élj, ahogy szeretnél.

Amúgy meg csupán egy ténymegállapítás, hiszen bármelyik nap mondod ezt, igaz lesz. Olyasmi, mint a "a ma lesz a holnap tegnapja".

2018. márc. 2. 08:47
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Röviden: kezdd el élni a saját életedet.
2018. márc. 2. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Azt jelenti zárd le a múltat és kezdj új lapot.
2018. márc. 2. 10:06
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Ez csak poén. Mert ha kiragadunk egy adott pillanatot, utána mindig az életed hátralevő része következik; de mondjuk nem kezdődik el, hanem az is folyamatosan van. Mert a hátralevőt éled. Szóval holnap, meg holnap után nem tud elkezdődni. Meg tegnap sem, mert az már nem hátra van, hanem azon már túlvagy, túljutottál, átélted időben. Bármelyik pillanatot kiragadod, onnantól életed hátralevő része kezdődik el, szóval ez szerintem csak poén. Ha meg úgy vesszük, akkor ma is kezdődik, de ezt bármelyik napon kijelentheted, arra a napra vonatkozólag. Én ezt egy ilyen vicces idézetek -gyűjtőhelyés oldalon láttam először. És kicsit így úgy hangzik, mintha rá akarna ijeszteni a másikra, aki olvassa, vagy hallja; de közben meg ha azt veszed, folyamatosan életed hátralevő része van; folyamatosan azt éled. Pl amikor úgy kezdődik, hogy "Afrikában minden percben eltelik 60 másodperc." Utána úgy folytatódott, hogy rakd ki ezt az üzenőfaladra, ha szereted a palacsintát:D Ezt már csak a poén kedvéért írtam ide; hogy teljes legyen a kép.

:)

2018. márc. 2. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
*de ha nagyon spiritális tartalmat akarnék mögötte keresni, akkor akkor azt mondanám, hogy élj annak, amit szeretsz. De tartom azt, hogy valószínűleg ez a mondat egy poénnak indult.
2018. márc. 2. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:
#4: Kicsit túlragoztad, de igazad van!
2018. márc. 2. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

Mindenkinek van egy alma, van amit szeretne csinalni, kiprobalni valami ujat, valtoztatni az eletmodon,baltoztatni.

sot, van olyan is, hogy kell csinalni, kell valtoztatni.

Ez a szolas arra biztat, hivja fel a figyelmed, hogy nem kell januar 1-ig varni a valtozasra, nem kell sseptemberig varnom, hogy tanuljunk, fejlesszuk magunkat, hanem ezt mind ma elkezdhetjukes elvezhetjuk a hatralevo eveinket, ugy ahogy mi szeretnenk.

2018. márc. 2. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Gyakorlatilag semmit.
2018. márc. 2. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
51%

Egy baljós, egy reményteli

Az időd véges, használd ki

Mától végre kezdhetsz élni

2018. márc. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!