Hogyan írjak rá?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, a külsőm is renben van. De mégsem tudom rávenni magamat, hogy írjak a lánynak, és ez azért van mert nem tudom, hogy egyezerűen mit írjak. Nem ismerem, és nem akarok olyan gáz dumákkal ráírni, hogy „Szia. Hogy vagy” vagy „Mizu?”. Válaszaitokat és segítségeteteket előre is köszönöm!2017. nov. 30. 21:55
1/4 anonim 

válasza:

Hát először is ne akarj firkálni rá :)Bocs, de egyszerűen nem tudom és nem is akarom elfogadni ezt a kifejezést, hogy rá írok valakire!
Tudatosítsd magadban, hogy miért akarod felvenni vele a kapcsolatot! Ha nincs semmi mondanivalód, akkor inkább ne Írj neki!
2/4 anonim 

válasza:

Hát ezeket tényleg ne írd, mert a blfszok írnak ilyesmiket.
Van valami közös pont? Suli, zene... vagy csak láttad fészen és tetszik?
33N
3/4 A kérdező kommentje:
Egyszerűen tetszik. Azzal nincs baj, hogy miről beszéljek vele, csak azzal, hogy hogyan kezdjem a beszélgetést.
2017. nov. 30. 22:23
4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy csak láttam fészen
2017. nov. 30. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!