Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan lehet felkészülni egy...

Hogyan lehet felkészülni egy német nyelvű telefonos állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni mert a tervem, hogy Németországban dolgozzak és ha elküldöm az önéletrajzomat és adja isten felhívnak akkor hogyan lehet jól felkészülni erre az eshetőségre? Vannak praktikák? Bemagolt szituációk? Nekem sajnos egy erős alapszintű nyelvtudásom van bár minden nap jobb lesz mert rendesen tanulok rá. Pincér vagyok és nincsen ismerősöm kint szóval bízok magamban. :) Ha valaki tudna erre a telefonos állásinterjúra valami jó ötletet, hogy hogyan szerepeljek jól annak nagyon szépen megköszönöm! Minden jót! És köszönöm előre is!

2017. aug. 29. 13:27
 1/2 bodnar edit válasza:
Nos ilyesmiben nem vagyok jártas! De, gondolom, jól kell tudni németül, szakkifejezéseket is! Szerintem nem hívnak fel, eamilt küldenek, a jelentkezésedre, és egy itteni kirendeltségnél kell majd jelentkezni! Ha itt megfelelsz, megmondják mikor kell kiutaznod, esetleg ők kiutaztatnak, és mikor veszed fel a munkát, próbaidőre! Ha mégis felhívnának, hiába tanulsz be mondatokat, válaszlehetőségeket, nem tudhatod előre, miket kérdeznek, és hogyan! Sok sikert kívánok az elbírálásodnál, jó munkát!
2017. szept. 6. 12:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :)
2017. szept. 7. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!