Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tudtok nekem segíteni aki tud...

Gábor19... kérdése:

Tudtok nekem segíteni aki tud szlovákul? Valamint gy Szlovák weboldalról lehet Magyarországra rendelni?

Figyelt kérdés

Találtam egy olyan labdát ami itthon nem kapható, szeretnék belőle pár darabot rendelni, de nem tudom hogy onnan postáznak e ide Magyarországra, es ha iden akkor mennyivel több a posta költség..

Am ez a weboldal. [link]

2017. júl. 16. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennek a honlapnak a szerkezete pont olyan, mint bármelyik magyaré. Google fordítóval le is fordíthatod, és bár elképesztően zavarosan, de kiszűrhető, szállítanak-e külföldre (szerintem igen, csak kérdés, a postaköltség és a termék ára közötti arány megéri-e). Azért egy két és fél eurós terméket (akár többet) nem biztos, hogy megéri sokkal többért ideszállíttatni.
2017. júl. 16. 19:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Ha rendelek akkor 10 darabot vennék. Így nem növekszik a postaköltség?

Sajna telóról nem tudom le fordítani.

2017. júl. 16. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!