Timea270 kérdése:
Nem értem ezt a szót oroszul?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy írjak de valahogy így hangzik "abnymos dasvidos" valaki aki tud oroszul elmondaná nekem mit is jelent ez?2017. jún. 16. 14:46
1/17 anonim válasza:
Ez nem hasonlít orosz kifejezésre. -os végződés az oroszban nincs.
2/17 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsa habár én tanulom az oroszt de ezt a kifejezést hallottam egy filmben
2017. jún. 16. 15:38
3/17 anonim válasza:
Lehet ez ilyen spanyolosra vett orosz, mert pl. a dasvidos lehet a dasvidanyia és az adios keveréke.
4/17 anonim válasza:
Ez egy orosz számnak a címe.
А (O) б н и м о с / Д о с в и д о с
https://www.youtube.com/watch?v=vD4bcjCXURQ
Talán "Ölelj és Viszlát(?)" akar lenni?
Elég dilis zene (az oroszoknak bejön), pedig én amúgy szeretem Násztyját.
Ez olyasmi lehet, mint a magyarban a #mulatási.
5/17 anonim válasza:
Az, amit utolsó ír, de nem azt jelenti. Nincs semmi jelentése, ilyen szavak nincsenek oroszban.
6/17 anonim válasza:
Nem írta a 4-es se, hogy azt jelenti, azt írta, hogy talán az akar lenni. És ez a meghatározás nagyonis helytálló.
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
Ó, anyám. Bár nekem csak felsőfokúm és diplomám van belőle és csak pár évig éltem ott, állíthatom, hogy ilyen szavak nincsenek oroszban. Szlengben sem. Ahogy négyes írta, az megfeleltethető, de attól még nincs ilyen szó.
9/17 anonim válasza:
Olyan pedig nincs, hogy egy szónak ne lenne jelentése.
Ez egy mesterségesen alkototott kifejezés. Ha azt írom, "Dászvilátásra", annak mi a jelentése? Mert kb. ez van ide írva oroszul.
10/17 anonim válasza:
Én pedig "csak" születésem óta. Fogalmad sincs arról, hogy milyen szavak, kifejezések vannak az orosz nyelvben. Tanulj még, sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!