Mit jelent ez az angol komment? Hogy is vannak benne a szerkezetek?
Fans have hit out at Piers Morgan after he appeared to criticise US singer Ariana Grande for returning home following the Manchester Arena attack instead of "comforting the victims".
Ez volt az előzmény.
Szóval kb amit értek a válaszból
Ha ő (így tett volna),egyfajta vígaszt nyújtott volna a sérülteknek hogy az ő ??? akit mentek megnézni ott lett volna nekik, ezen szörnyű tragédia után.
Csak nem kéne az első had után még valami?
had utan vesszo.
Igen idle (lusta) helyett idol(balvany)
kellene még egy vessző és még egyszer a she
If she had it, she would ....
de ne vedd készpénznek :D nem vagyok vmi király angolos én se
Utolso, if she had it??? Ha nala lett volna? Felreerted az egesz mondatot.
If she had, it would have given…
idle = idol
#5 lehet, hogy félre értem. Én úgy értelmeztem, hogy ez egy reakció valamire és az "it" utal valamire.
Pl emberségre, empátiára ami előtte elhangzott és erre utal, hogy ha ez lett volna neki, akkor....
Felreertetted. Kerdezo jol forditotta le, csak egy szonal akadt meg, ami rosszul is volt irva.
Kerdezo, Ha ő (így tett volna),egyfajta vígaszt nyújtott volna a sérülteknek hogy az ő balvanyuk akit mentek megnezni…
Bocs, most értem csak rá.
Tehát az eleje se volt teljesen érthető számomra,de úgy jött ki :)
De ha korrekt akart volna lenni a kommentelő,akkor ilyesmit kellett volna írnia, nem?
If she had done so..
#8: Nem, épp ez az angol nyelv egyik előnye a magyarral szemben, hogy elég a segédigét használni, ha a főige kitalálható a szövegkörnyezetből. Ez teljesen helyes, tömörítő szerkezet. Lásd még:
Did you see it? – Yes, I did.
Have you seen it? – No, I haven't.
Will you help me? – I would if I could.
I don't earn much, but if I did, I would buy a house.
I didn't earn much, but if I had, I would have bought a house.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!