Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » HELP! Kérem valaki ezt le...

HELP! Kérem valaki ezt le tudja nekem fordítani németre?

Figyelt kérdés

Egy weboldalas jelentkező felületre tettem ki hirdetést, és kaptam is választ, amit megírtam ismerősömmel, de sajnos most nem tudok hozzáfordulni, és sürgős lenne.(csak szakmai nyelvet beszélek, írás nem megy, ezért kérek segítséget.)

A szöveg: Tisztelt .........

Nagyon tetszik az ön szállodájuk/ hoteljuk. Szívesen dolgoznék önöknél! Sajnos a német nyelvtudásom igen kevés, de könnyen tanulok és igen kitartó vagyok! Ha ez önöknek nem jelent problémát várom mihamarabbi visszajelzésüket!"

2016. dec. 15. 23:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Sehr geehrte/r Frau/Herr… (oder Sehr geehrte Damen und Herren...)Ha ez a megszolitas nem erthetö, kerdezz, valaszolok.

Ihr Hotel gefällt mir sehr gut, und ich würde sehr gerne bei Ihnen arbeiten! Meine Deutschkenntnisse sind bescheiden, fühle ich mich aber sehr motiviert diese zu verbessern.(Belevettem, hogy nagyon motivalva erzed magad a nyelvtanulasban. "Könnyen tanulok, kitarto vagyok"- hm. ezt ilyen esetben nem nagyon mondjak.) Falls Ihnen meine Deutschkenntnisse kein Problem wäre, würde ich mich sehr freuen, mich bei Ihnen persönlich vorstellen zu dürfen. Für Ihre positive Antwort danke ich Ihnen im Voraus!

Freundliche Grüße

2016. dec. 16. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!