Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi az a kutyakomédia, mi az...

Mi az a kutyakomédia, mi az etimológia?

Figyelt kérdés

2016. nov. 24. 09:59
 1/4 chtt ***** válasza:
54%

gugli - kutyakomédia jelentése - kb. 0,47 másdoperc - első találat:

[link]

...a kutyakomédia jelentése nem 'kutyák komédiája', hanem 'olyan jelenet, esemény, eljárás, amely a benne előforduló kutyálkodások, azaz huncutságok, gonoszkodások miatt komolytalanná, közönségessé torzul.

gugli - etimolódia - kb. 0,44 másodperc - első találat

[link]

Az etimológia a nyelvészet egyik ága, mely a szavak eredetével foglalkozik; illetve szűkebb értelemben maga a szó eredete.

2016. nov. 24. 11:22
 2/4 A kérdező kommentje:
sikerült nem válaszolnod a kérdésemre, ami természetesen az lett volna, hogy mi a kutyakomédia etimológiája, és nem a jelentése. Bocsánat, hogy félreérthetően fogalmaztam, de azt hiszem félreérteni csak szándékosan lehetett
2016. nov. 24. 12:23
 3/4 chtt ***** válasza:
75%
Tévedsz, tudd be annak, hogy nagyon szőke vagyok, de nekem nem jött le hogy a kutyakomédia etimológiájára gondolsz. Ha rájövök, nem válaszoltam volna, hisz nem tudom. Segíteni vagyok itt (mármint a GyK oldalon), nem szemétkedni.
2016. nov. 24. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Biztos lehetsz benne kérdező, hogy nem direkt értette félre, mert valóban félreérthető a kérdésed. Én is úgy értelmeztem, hogy ennek a két kifejezésnek a meghatározására vagy kíváncsi. Rosszul fogalmaztál.
2016. nov. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!