Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen nyelven éneklik ezt a...

Milyen nyelven éneklik ezt a dalt? (talán angol) -->

Figyelt kérdés

Pár évig tanultam angolt, de egy szót sem ismerek fel belőle, sőt azt sem tudom eldönteni, hogy egyáltalán angolul van-e.

De ha angol, akkor szerintem valamilyen akcentussal van.

A kérdésem, hogy milyen nyelven van, de a célom az, hogy megtudjam az előadót és a címet, ha egyáltalán létező dal.

Szóval ha valaki olyan téved erre aki érti a szöveget és leírná (nem magyarul), azt nagyon megköszönném.

Persze a legjobb az volna ha valaki egyből tudná a címét.

A lassú letöltést kell választani, mert így ingyenes, de pár másodperc alatt megvan, mert körülbelül 800kb, egyszerű mp3 fájl.

link:

[link]

2016. nov. 12. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Hát alig hallom, de ez alapján se nem angol, se nem szláv, se nem neolatin, bár mindegyikre emlékeztet egy kicsit. Egy sörben mernék rá fogadni hogy halandzsa, de kettőben már nem :)
2016. nov. 12. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
26%
Valami ázsiainak tűnik, ha nagyon tippelnem kellene, akkor koreai vagy japán.
2016. nov. 12. 16:27
 3/3 Vree ***** válasza:

^...hallottál már koreait vagy japánt? mert ez tuti nem az.

(Nem is ez a zenei stílus megy náluk.)

Nekem leginkább valami bollywoodi számnak tűnik (hindi nyelven), de a hindi tudásom nekem se elég, hogy ezt meg tudjam mondani biztosra.

2016. nov. 17. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!