Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan tanuljak meg könnyen...

Hogyan tanuljak meg könnyen angolul?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 16 éves vagyok és szeretnék egyszerűen megtanulni angolul. Csak egy bökkenő van hogy én általánosba valamiért németet kellett tanulnom, de én nem szerettem és nagyon nem ment. Az angolhoz van egy kisebb érzékem de nem vagyok jó tanuló és ezért lépést szeretnék majd tartani az osztályommal de nem tudom honnan kezdjek tanulni vagy bármi ilyesmi. bármilyen jó tanácsot elfogadok, még ha nem is fog nálam működni. Előre is köszönöm a válaszokat! :D

2016. aug. 15. 21:37
 1/2 anonim válasza:

Hát , most leírom, h nekem mi szokott működni:

1. Kapcsolj ki minden, zavaró tényezőt, hangforrást magad körül. Nyisd ki a könyvet füzetet, ülj le tanulni, akár kint a természetben, atr én jobban szeretem, és el ne kalandozzon a gondolatod.

2. Ha ki tudsz menni, v esetleg eltudsz menni olyan helyre ahol vannak olyan emberek akik jól beszélnek , csak angolul beszélnek (angol az anyanyelvük), pl Ki Londonba, Amerikába, vagy akár egy közösségi helyre (most nem tudok konkrét példát mondani), és pár hetet töltesz ott úgy h beszélsz velük, garantáltan fejlődik az angol tudásod (apukám így tanult meg folyákonyan németül, és angolul is egyszerre, igaz ő több időt töltött kint külföldön)

3. Vannak ilyen állítólag jól segítő tanfolyamok, ami pénzbe kerülnek... Hát nem tudom lehet h jó nem próbáltam, valószínűleg nem is fogom.

4: Akkor tanulj ha igazán van hozzá kedved (kivéve ha a suliban vagy, mert ott muszáj tanulnod, illetve dolgozat, s egyéb) Akkor tudsz igaZából jól tanulni, ha van hozzá kedved.

5. És egyben utolsó tanács, próbálj meg nem úgy leülni, h hú én most úgy bemagolom, hanem nyugodtan, akár egy ohár innivalóval, szőlőcukorral kiülni valahová, és midnent alaposan átgondolni, és mókásabban tanulni. (vannak iylen angol újságok, kifejezetten erre a célra)

+ Egyszer azt hallottam, (nem tudom h igaz-e lehet h igen úgy h leírom), Ha elmész lezuhanyozni, és meleg víz után rögtön hideget, utánna megint meleget, és így tovább engedsz a testedre, akkor valahogy felgyorsul a várálamlás v mi, nem tudom pontosan de az a lényeg h állítólag jobban tudsz koncentrálni. Végülis nem tudom h igaZ E, DE HA Hiszel benne az, (a tanárom mondta, úgy h valószínűleg van benne valami).

Bocsi az írásért, a billentyűzetem nem "mai csirke XD"

Remélem tudtaM SEGÍTENi :)

2016. aug. 15. 21:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm megfogadom a tanácsod.

Amúgy igaz hogy elég sokszor eltereli a figyelmem szinte bármi de ha a szobámban vagyok ott általában szokott működni a tanulás.

2016. aug. 15. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!