Hogyan tanuljak meg könnyen angolul?
Hát , most leírom, h nekem mi szokott működni:
1. Kapcsolj ki minden, zavaró tényezőt, hangforrást magad körül. Nyisd ki a könyvet füzetet, ülj le tanulni, akár kint a természetben, atr én jobban szeretem, és el ne kalandozzon a gondolatod.
2. Ha ki tudsz menni, v esetleg eltudsz menni olyan helyre ahol vannak olyan emberek akik jól beszélnek , csak angolul beszélnek (angol az anyanyelvük), pl Ki Londonba, Amerikába, vagy akár egy közösségi helyre (most nem tudok konkrét példát mondani), és pár hetet töltesz ott úgy h beszélsz velük, garantáltan fejlődik az angol tudásod (apukám így tanult meg folyákonyan németül, és angolul is egyszerre, igaz ő több időt töltött kint külföldön)
3. Vannak ilyen állítólag jól segítő tanfolyamok, ami pénzbe kerülnek... Hát nem tudom lehet h jó nem próbáltam, valószínűleg nem is fogom.
4: Akkor tanulj ha igazán van hozzá kedved (kivéve ha a suliban vagy, mert ott muszáj tanulnod, illetve dolgozat, s egyéb) Akkor tudsz igaZából jól tanulni, ha van hozzá kedved.
5. És egyben utolsó tanács, próbálj meg nem úgy leülni, h hú én most úgy bemagolom, hanem nyugodtan, akár egy ohár innivalóval, szőlőcukorral kiülni valahová, és midnent alaposan átgondolni, és mókásabban tanulni. (vannak iylen angol újságok, kifejezetten erre a célra)
+ Egyszer azt hallottam, (nem tudom h igaz-e lehet h igen úgy h leírom), Ha elmész lezuhanyozni, és meleg víz után rögtön hideget, utánna megint meleget, és így tovább engedsz a testedre, akkor valahogy felgyorsul a várálamlás v mi, nem tudom pontosan de az a lényeg h állítólag jobban tudsz koncentrálni. Végülis nem tudom h igaZ E, DE HA Hiszel benne az, (a tanárom mondta, úgy h valószínűleg van benne valami).
Bocsi az írásért, a billentyűzetem nem "mai csirke XD"
Remélem tudtaM SEGÍTENi :)
Nagyon szépen köszönöm megfogadom a tanácsod.
Amúgy igaz hogy elég sokszor eltereli a figyelmem szinte bármi de ha a szobámban vagyok ott általában szokott működni a tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!