Sos valasz! Van ket kulcstarto az egyikbe bele van graviroztatva az hogy mother a masik meg hogy daughter. Melyik az anyukae es melyik a lanyae?
Igen azt nagyon jol tudom hogy melyik mit jelent..
Masodik valaszolo szerintem is ugy ahogy te mondod h forditva van
Ha az lenne ráírva, hogy I love my mother / daughter, akkor egyértelmű lenne, de így nagyon nehéz kérdés. :D
De én a "fordított" verziót alkalmaznám, mert nem dögcédula, hogy az legyen rajta, ami én vagyok, hanem az legyen rajta, akire gondolok, ha ránézek. Tehát az anyának adnám a daughter feliratosat, a lánynak pedig a mother feliratosat.
Szerintem.
Ha a kulcstartókon az illető kulcsai vannak a saját cuccaihoz, akkor az legyen rajta akié, főleg akkor, ha egy helyen tárolják.
Ha viszont az anya kap egy csomó kulcsot a lánya dolgaihoz, akkor azon legyen,hogy daughter, illetve ha a lánya is kap cserébe az anyja cuccaihoz, azon legyen,hogy mother.
Ilyenkor viszont a kulcsokat mindenki magánál tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!