Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valkibnem fordítaná le magyarra?

Valkibnem fordítaná le magyarra?

Figyelt kérdés

Ahogy nézegettem a mangákat amiknek érdekelne a folytatása és amiknek láttam az animéiket nincsenek teljesen lefordítva és félbe vannak hagyva. Az a baj hogy nem igazán tudok angolul és valkitől segítséget kérnék. Arra gondoltam hogy valaki aki tud angolul és tudna is segíteni összedolgozhatnánk a foreításon kívül megpróbálok egyéb dolgokban segíteni.

A nangák amikre gondolok:

Akatsuki no Yona, akagami no shirayukihime, kamisama hajimemashita, inu x boku SS, hana to akuma, nisekoi, chihayafuru, tonari no kaibutshu-kun, kaichou wa maid-sama, kimi ni todoke, sukitte ii na yo, noragami otome yokai zakuro, gekkan shoujo nozaki-kun,betrayal knows my name, special a, vampire knight, inari konkon koi iroha

2016. jún. 17. 09:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja meg még az earl and fairy :)
2016. jún. 17. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Igaz sok szót nem tudok még angolul, de megpróbálok segíteni neked. Írj nyugodtan!:)
2016. jún. 19. 00:36
 3/5 anonim válasza:
Sok kedvencem van a felsoroltakban, szívesen segítenék, ha még aktuális. ^^
2016. jún. 19. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Amúgy a listaíráson kívül konkrétan miben gondoltad a segítséget?

Gondolom lövésed sincs róla mennyi meló van egy fordítással. Manga lefordítása több munkával jár mint egy anime epizódé. Egy ilyen hosszú lista lefordítása pedig nagyon sok idő, arról nem beszélve hogy egy részük még most is futó anime.

Gyorsabban megtanulsz angolul, mint lefordítod mindegyiket.

2016. jún. 19. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nyilván nem egyszerre gondoltam az egészet :) Csak felsoroltam melyeknek érdekelne a folytatása. Az igaz hogy nem sok mindent tudok erről hogy mennyi idő lefordítani meg stb. Ezért szeretném elkezdeni hogy hátha össze gyűlnénk többen és hátha össze jönne valahogy max magunknak. :)
2016. jún. 19. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!