Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Orosz nyelvű, könnyített...

Orosz nyelvű, könnyített rövid olvasmányokat keresek! Tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés

Amire gondolok: például angolból is voltak ilyen pingvin könyvek, amik annyit tudtak, hogy ~30-50 oldalban leírtak egy történetet (pl Rómeó és Júlia, Drakula, egyéb általános műveltség könyvek), mindezt egy nagyon leegyszerűsített nyelvezeten.

Ilyen könyveket keresek a nagyon egyszerűtől a könnyűig. Angolból is rengeteget segítettek az elején, ezért úgy gondoltam az oroszomra is jó hatással lenne valami hasonló.

Ha esetleg azt is meg tudod jelölni, hogy hol tudom megvenni (cirill betűkre általában nehéz keresni :D) azért nagyon hálás lennék!

Valamint ha rendes könyvet tudsz ajánlani, ami azért annyira nem nehéz, azt is szívesen fogadom!

Mellékes (nem fontos) információ: Általában véve az alapfokig való eljutást szeretném segíteni ezzel. Az angolt is egyedül kezdtem el tanulni, és alapfoktól fölfelé már nagyon könnyen haladtam (motiválttá tett hogy már tudom valamennyire használni). Ennek a szintnek az elérésénél akadtam meg az orosznál, úgyhogy ezért szeretném a bevált taktikát alkalmazni.

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2016. jún. 15. 09:19
 1/4 chtt ***** válasza:
100%
Esetleg ezek? [link]
2016. jún. 15. 10:16
 2/4 A kérdező kommentje:
És pont le is vannak árazva, köszönöm szépen! :D
2016. jún. 15. 10:24
 3/4 chtt ***** válasza:
100%

Szívesen, a Polcon találtam még kettőt:

[link] (ez aranyos:)

[link] (ezt nem ismerem)

Az Amazonon még egy Büszkeség és balítéletet is találtam (mondjuk, az fordítás meg még "easy"-nek sem rövid, csak érdekességkén: [link] :D)

2016. jún. 15. 10:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy angyal vagy, nagyon szépen köszönöm! Ezt a polc nevű oldalt még nem is ismertem ^^
2016. jún. 15. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!