Hogyan kezdjek el magamtól spanyolul tanulni?
Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni magamtól spanyolul tanulni.
Hogyan csináljam?
Az addig oké, hogy megtanulok pár alapmondatot ( kérek egy hamburgert, merre van a wc, jó napot kivánok stb..)
és hogy párszáz szót megtanulok, de ezen kívül?
Köszi!
2016. ápr. 17. 20:47
1/3 anonim válasza:
Hírek hallgatása, újságolvasás - de ennek akkor van már értelme, ha már egy szinten vagy. Addig tanulj türelmesen.
2/3 Anyád Gibbonja :D válasza:
Duolingo nevű ingyenes mobil appal, szerintem nagyon jó. :)
3/3 anonim válasza:
A Duolingo tényleg jó, de ahhoz tudnod kell egy kicsit angolul is, mert a spanyolt csak angolról tanítja (legalábbis mikor én elkezdtem pár hónapja, még így volt).
Emellett használok egy könyvet is: PONS Megszólalni egy hónap alatt.
Attól függ egyébként, hogy milyen mélyen szeretnéd elsajátítani a nyelvet. Minden esetre szerintem ezek kezdésnek jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!