Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan találjak olyan barátot...

Hogyan találjak olyan barátot aki ha ki szeretnék költözni az ő országába, majd segít körbevezetni meg ilyenek?

Figyelt kérdés
A jövőben Japánba szeretnék kimenni, de egyedül nem hiszem hogy boldogulnék (itthonról viszont nem jönne senki velem) és szeretnék valahogy megismerni egy fiatal japán valakicskét aki segítene nekem a kiköltözés után. Szerintetek erre mekkora lehetőség van? Néhány oldalon próbálkoztam már de senki sem vett komolyan, vagy nem beszéltek velem.. Ilyen konzervatívak lennének a japánok, és nem bírják a túristákat, vagy csak én voltam szerencsétlen? :D

2016. márc. 15. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
9%

Szóval elmennél egy lepukkant, nyomorult országból a gazdag Japánba, és keresel valaki helybélit, aki segítene ebben.

Kb. annyi esélyed van, mint a szegény líbiainak, aki Magyarországra akarna bevándorolni, és netes fórumon szólítgatna meg ismeretlen magyarokat, hogy egyedül nem boldogul, ugyan segítsenek már neki.

2016. márc. 15. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:

"Néhány oldalon próbálkoztam már de senki sem vett komolyan, vagy nem beszéltek velem.. Ilyen konzervatívak lennének a japánok, és nem bírják a túristákat, vagy csak én voltam szerencsétlen? :D"

Hát, azért jó néhány fontos dolgot nem írtál le:

-pl. beszélsz-e akár csak kicsinykét is japánul?

- milyen céllal szeretnél kiköltözni: tanulni, dolgozni?

- mennni féltetett pénzed van, illetve mennyiből szándékozod ezt a célodat megvalósítani?

Amíg ezeket nem írod le, addig nem csoda, ha nem vesznek komolyan...

2016. márc. 15. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!