Au-pair. Mit jelen ez? Pl ha valaki au-pairkedik az mit csinál?
Én voltam AU-PAIR ,tulajdonképpen, külföldön jelent munkát, ami többnyire babysitter meló, emelett szabályai vannak,főleg, ha közvetítőirodán keresztül mész...pl: heti 40 óra munka, ami gyerekfelügyelet és takarítás,vasalás, egyéb háztartási dolog stb..az au-pair-nek a család biztosít szállást,étkezést, és heti 2 szabadnapot, ugyanekkor évente 4 hét fizetett szabadság is megjár..plusz a család köteles fizetni az au-pair egészségbiztosítását, ellátásait és tápénzét, illetve biztosítja, ha az au-pair nyelképző iskolába, tanfolyamra megy az egyik szabadnap legalább arra a napra essen..
Mindez nagyon kevés pénz mellett, de ami nem így történik, az már nem au-pair.
Ha ilyenre vetemednél, akkor kösd fel a gatyád, és mindenképpen csak közvetítőirodán keresztül menj ki!
Jól írták az előttem szólók!
Én idén nyáron voltam kint Angliában 10 hétig. Nagyon kevés dolgot kellett csinálnom. Reggel előpakolni a műzliket, ha végeztek a kajával akkor elpakolni. Ezután beágyazás következett. Ha volt mosnivaló akkor azt elindítani. Ebédnél és vacsoránál előpakolni és elpakolni.
Nálam az anyuka nem dolgozott, ezért nagyon ritkán kellett vigyáznom a gyerekekre. Kb 2-3 hetente szombaton kellett babysittelnem. Mindenenem fizette a család, vittek usziba, élményfürdőbe, moziba, tengerpartra. Naponta kb 4 órát dolgoztam hétfőtől péntekig.
Jah és én nem közvetítővel mentem ki, hanem magamnak kerestem családot. Ha van kérdésed akkor nyugodtan írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!