Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ezt hogy mondják helyesen...

Ezt hogy mondják helyesen angolul?

Figyelt kérdés

"Amikor vége a cooper tesztnek, de a tanár azt mondja, pakold el a labdákat/el kell pakolnod a labdákat a helyére"

Kevéske angol tudásommal ennyit sikerül összehoznom:

"When the cooper test is over, but the teacher says, you must pack the balls into place"

Nem tudom ez mennyire helyes, az angoltanárom meg nemigen szokott a facebookon lógni, szóval megköszönném, ha valaki lefordítaná helyesen/kijavítaná. :)

2015. dec. 24. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem viszonlag jol forditottad, bar a vege igy angolosabb lenne: put the balls away

a you must is ott lehet elotte, de nem szukseges.

2015. dec. 24. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:

When the Cooper test is finished/done but/and the teacher says, put the balls away/the balls should be returned to where they belong.

Miert "de" es nem "es"?

2015. dec. 24. 20:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Azért "de", és nem "és", mert egy ilyen "én/te, amikor a..." képhez felirat. A faszi nagyon elnyűtt képet vág, pont olyat, mint az ember a "vége a coopernek, majd össze esel, de a tanár még megkér, hogy pakold el a labdákat" szituációban vágna.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Esetleg hozzá lehetne tenni, hogy "majd össze esel", és a "de a tanár ->még<- megkér" kifejezéseket. Ezeket hogy mondják hétköznapi nyelven?

2015. dec. 24. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
When you've just managed to complete the Cooper test, you are on the brink of collapse, the teacher demands for the balls to be returned where they belong.
2015. dec. 25. 10:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt biztos ilyen bonyolultan mondják hétköznapi nyelven? :D
2015. dec. 25. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem bonyolult, hanem helyes angol, amit minden napod szinten hasznal egy angol anyanyelvu. Azt hittem ezt akartad tudni/megtanulni.
2015. dec. 25. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
returned TO...
2015. dec. 25. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!