Van itt valaki aki beszéli a grúz (kartuli) nyelvet? Vagy ismer esetleg olyat aki beszéli?
Figyelt kérdés
elkezdtem vele foglalkozni és kéne egy kis segítség2015. dec. 18. 01:16
1/3 anonim válasza:
Foglalkozom vele, de még nem vagyok magasabb szinten. Mi a kerdes? Talann tudok segiteni.
2/3 A kérdező kommentje:
igazából én ott tartok,hogy az abc-t megtanultam(a maga 33 betűjével nem volt túl nehéz)szóval olvasni már nem okoz gondot.a kiejtést is gyakorlom youtube-os videók alapján,plusz ilyen telefonos alkalmazásokból is próbálom kihámozni amit lehet.a szavakat meg mondatok tanulom egyébként ezerrel,de pl.a többes számmal és a ragozással(meg semmi "mélyebb" dologgal) kapcsolatban még nem igazán találtam semmit.szóval ilyesmik érdekelnének.
2016. jan. 12. 23:44
3/3 anonim válasza:
გამარჯობა!
Ha tudsz angolul, akkor be tudok neked linkelni egy pdf-et, ami nekem nagyon segített.
A tobbesszamok annyira nem veszesek, de az igekhez erve en magam is megakadtam. En meg dalokat is hallgattam gruzul, szoveguket elemezve. (pl. თბილისო, თბილისური უბნები, მწკემსის ღიღინი)
jo tanulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!